Titanfall, artık Türkiye'de

2014’ün merakla beklenen video oyunu PC’ye özel olarak Türkiye’de piyasaya çıktı.

Yayınlanma: 14.03.2014 - 14:36
Abone Ol google-news

Electronic Arts Inc. ve bağımsız video oyun geliştiricisi Respawn Entertainment, Titanfall’un bugünden itibaren PC’ye özel olarak Türkiye’deki perakende mağazalarda satışa sunulduğunu duyurdu. Haziran ayında duyurulan Titanfall o günden beri dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların dikkatini çekmiş, elit saldırı pilotları ile çevik, ağır zırhlı, 7.5 metre yüksekliğindeki titanlar arasındaki dinamik üzerine kurulu birinci şahıs aksiyona dayalı oynanışı büyük ilgi görmüştü. Oyun eleştirmenler ve oyuncular tarafından bir yandan çevrimiçi çokluoyuncu arenasında çıtayı yükseltirken, diğer yandan sunduğu benzersiz, eğlenceli ve heyecan verici deneyimle oldukça övülmüştü. GameSpot “Titanfall shooter türünde ileri doğru atılan büyük bir adım” derken, Rolling Stone Titanfall için “yılın en heyecan verici, yeni nesil video oyunu” değerlendirmesini yaptı.

“Titanfall’u yaratmak Respawn’daki ekibimiz için inanılmaz bir yolculuktu, yaptığımız oyunu nihayet elinize ulaştırıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyor CALL OF DUTY’nin yaratıcılarından, Respawn Entertainment kurucu ortağı Vince Zampella. “Biz ufak ve birbirine bağlı bir ekibiz, sınırları zorladığını ve hepsinden de önemlisi eğlenceli olduğunu düşündüğümüz bu oyunu yaratmak için son birkaç yıldır onlarla birlikte çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum.”

Yakın gelecekte, savaşların mahvettiği uzak bir sınırda geçen Titanfall, Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) ile Militia arasındaki çatışmanın ortasına bırakıyor. Karşılaşacağınız aksiyon hem hızlı, hem de çok çeşitli – parkur tarzı duvar koşuları ve çift zıplayışlar yapacak, titanları gasp etme yeteneğine sahip olacaksınız. Pilot ile titan arasında istediğiniz gibi geçiş yapabilme özelliği sayesinde taktiklerinizi anında değiştirebilecek, duruma bağlı olarak saldırabilecek veya kaçabilecek, aksiyonu dikey olarak farklı yüksekliklere taşıyabileceksiniz.

Titanfall Avrupa’da PC için 14 Mart 2014 tarihinde piyasada olacak. Oyunun Bluepoint Games tarafından geliştirilen Xbox 360 versiyonu 28 Mart 2014’te çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler