Oğuzkaan Koleji 4. Şubesi’ni Açıyor

Eğitimin 23 yıllık tecrübesi Oğuzkaan Koleji, üniversiteye giriş sınavları, TEOG , SBS sınavlarında yakaladığı yüksek başarı oranları ve The Collage Board tarafından onaylanmış, özellikle ABD ve Avrupa’da saygın üniversitelerin kapısını açan SAT (Scholastic Aptitude Test-Eğitim Yetenek Testi) sınav merkezi olmasıyla da dikkat çekiyor.

Yayınlanma: 26.02.2015 - 10:08
Abone Ol google-news

Eğitim ve öğretime Çapa, Bakırköy ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji, Bakırköy’de yeni bir şube daha açıyor. 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji Ortaokulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılı için erken kayıt almaya başladı.

Velilerden gelen yoğun talep karşısında Bakırköy’de yeni bir şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yılmaz, ‘Kontenjanlarımızdaki doluluk nedeniyle velilerden yeni şube açma konusunda yoğun talep almaya başladık ve Bakırköy’de yeni bir şube daha açmaya karar verdik. Yeni okulumuz, ortaokul olarak eğitim verecek ve 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi’nde eğitim hayatına başlayacak.’ dedi.

Bursluluk Sınavı 14 - 15 Mart

Oğuzkaan Koleji, Çapa, Bakırköy ve Maltepe’de burslu okumak isteyen öğrenciler için 14 -15 Mart 2015 tarihlerinde bursluluk sınavı yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler