Hırvatistan Messi'yi bitirdi

Arjantin'i 2-0 yenerek 6 puana ulaşan Hırvatistan, üst tura çıkmayı garantileyen 4 takım oldu. 1 puanda kalan Arjantin ise umutlarını son maça bıraktı.

Yayınlanma: 21.06.2018 - 22:50
Hırvatistan Messi'yi bitirdi
Abone Ol google-news

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası D Grubu'nda Arjantin ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Arjantin'i 3-0 yenerek 6 puana ulaşan Hırvatistan, üst tura çıkmayı garantileyen 4 takım oldu. 1 puanda kalan Arjantin ise umutlarını son maça bıraktı.

İlk yarı sert geçti

Takımlar ilk yarıda, karşılıklı ataklarla kaleleri yoklarken oyun üstünlüğü daha çok Arjantin'in elindeydi. Hayli sert geçen mücadelede Messi ise beklenen performansı sergiliyemedi. İki ekip de rakip fileleri havalandıramayınca soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle girildi.

Fişi ikinci yarıda çekti

İkinci yarıya Hırvatistan hızlı başladı. 53. dakikada Arjantinli file bekçisi Caballero'nun müthiş hatasını değerlendiren Rebic, Hırvatistan'ı öne geçirdi. Sonrasında Arjantin baskıyı arttırdı. Baskı karşısında dirençli bir oyun sergileyen Hırvatistan, kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Kontra atakların sonucunu 80. dakikada Modric'in attığı golle alan Hırvatistan 2-0 öne geçti. Bu golden sonra tamamen dağılan Arjantin'in fişini 90+1. dakikada Rakitic çekti.

ARJANTİN: 0 - HIRVATİSTAN: 3

STAT: Nijniy Novgorod
HAKEMLER: Ravshan Irmatov, Abdukhamidullo Rasulov, Jakhongir Saidov (Özbekistan)
ARJANTİN: Caballero, Mercado, Otamendi, Tagliafico, Salvio (dk. 56 Pavon), Perez (dk. 68 Dybala), Mascherano, Messi, Meza, Agüero (dk. 54 Higuain)
HIRVATİSTAN: Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Brozovic, Rebic (dk. 57 Kramaric), Modric, Rakitic, Perisic (dk. 82 Kovacic), Mandzukic (dk. 90+2 Corluka)
GOLLER: Dk. 53 Rebic, dk. 80 Modric, dk. 90+1 Rakitic
SARI KARTLAR: Rebic, Mandzukic, Vrsaljko, Corluka (Hırvatistan); Mercado, Otamendi, Acuna (Arjantin)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler