Borç hesaplaşması

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un iddialarına yanıt verecek

Yayınlanma: 28.07.2018 - 06:00
Borç hesaplaşması
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un FBTV'de yaptığı açıklamalar Aziz Yıldırım'ı öfkelendirdi. Koç’un “ Borç Aziz Yıldırım'ın dediği gibi 400 milyon Avro değil, 621 milyon Avro” sözleri üzerine Yıldırım ile kurmaylarının toplantı üstüne toplantı yaptığı ortaya çıktı. Eski başkanın mali danışmanları ve hukukçularının, Ali Koç'un açıklamalarını tek tek inceledikleri ifade edildi. Koç'un borcu bilerek abarttığı, sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak gösterdiği ve taraftarı yanlış yönlendirdiği vurgusu yapıldı.

Belgelerle yanıt verecek
Aziz Yıldırım yakın zamanda geniş kapsamlı bir toplantıya hazırlanıyor. Eski başkanın belgelerle yanıt vermesiyle ortalık hayli karışacağa benziyor. Koç'un açıklamaları hukuki olarak incelemeye alınmış durumda. Fenerbahçe Başkanı’nın FBTV'deki videolu analizinde 3.2 milyar TL tutarındaki borcun 397 milyon TL'si peşin tahsil edilmiş gelirler kalemine ait olması, Aziz Yıldırım'ın en çok tepkisini çeken konu.

Ayew: Beni en çok heyecanlandıran taraftar
Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, sabah sağlık kontrolünden geçti, daha sonra düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. Törende, kulübün sportif direktörü Damien Comolli de yer aldı. Ganalı oyuncu 20 numaralı formayı giyecek. Ayew, yaptığı konuşmada, Fenerbahçe’nin ilgisinin ilk andan itibaren kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. F.Bahçe’nin yeni bir çağa girdiğini belirten Ayew, “Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu önceden biliyordum. Bana çok önemli bir proje sunuldu. Beni en çok heyecanlandıran şey Fenerbahçe taraftarları. Marsilya forması giyerken İstanbul’da oynadığımız maçta taraftardan çok etkilenmiştim. Taraftarların çok büyük beklentisi var, bunu biliyoruz. Valbuena ile Marsilya’da beraber oynadık. Onunla oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Valbuena, kazanan bir ruha sahip. Gomis ile birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz ama artık o şehrin öteki yakasındaki takım için oynuyor. Şu anda tek temennim, bu takımı şampiyon yapmak” dedi.

Divan Kurulu bugün
Sarı - Lacivertli kulüpte 3 ayda bir gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nun toplantısı, bugün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10.30'da başlayacak. Ali Koç'un Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak ilk kez katılacağı toplantıda, 2018'in 6 aylık dönemindeki kulüp faaliyetleri değerlendirilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler