Penaltı kahramanını ıslattılar!

Galatasaray'ı penaltılarla geçerek TFF Süper Kupa'ya uzanan Akhisarspor'da gecenin kahramanı kaleci Fatih Öztürk oldu.

Yayınlanma: 05.08.2018 - 23:49
Penaltı kahramanını ıslattılar!
Abone Ol google-news

Geçen sene Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa uzanan Akhisarspor, bu sezona da kupayla başladı. TFF Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray'ı 1-1 biten normal süre ve uzatmaların ardından penaltılarda 6-5'le geçen Ege temsilcisinde gecenin kahramanı Fatih Öztürk'tü. Röportajı, takım arkadaşlarının 'sulu' kutlamalarıyla kısa bir süre de olsa bölünen Fatih, şunları söyledi: "Camia olarak gerçekten çok mutluyuz. İlk 4 penaltıda sağ köşeye atladım, sanırım bu durum Gomis'İ korkuttu. Aslında 5'inci penaltıda da sağa atlayacaktım ama son anda karar değiştirdim ve kurtardım penaltıyı. Çok güzel oldu. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum."

Maçtan sonra teknik direktör Safet Susic de açıklamalarda bulundu. Susic, "Öncelikle bu takıma bu maça çıkma hakkı kazandıran Okan Buruk'a teşekkür etmek ve kendisini tebrik etmek istiyorum. Bu maçtaki tek amacımız iyi bir futbol oynamaktı. Kupayı kazandığımız için çok mutluyum." dedi. 

Yayıncı kuruluş, Mustafa Yumlu'ya da mikrofon uzattı. Yumlu, "Geçen sene kupayla bitirdik, bu sene de kupayla sezonu açmak kısmet oldu çok şükür. Çok yorgunum. Güzel ilçemize bu iki kupa da hayırlı olsun, çok mutlu olduk." şeklinde konuştu.

Öte yandan, kupa törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. Demirören, tribünde töreni izlemek için kalan az sayıda Galatasaray taraftarı tarafından yuhalandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler