Devre arasında Mesut Özil bombası

Fenerbahçe için İngiltere'den müthiş bir iddia ortaya atıldı. İngilizler, Mesut Özil'in takımdan ayrılmak istediğini yazdı.

Yayınlanma: 11.09.2018 - 16:52
Devre arasında Mesut Özil bombası
Abone Ol google-news

Arsenal'in yeni hocası Unai Emery ile arası iyi olmayan Mesut Özil takımdan ayrılmak üzere... Ancak İngiliz ekibi yıldız futbolcuyu bırakmak istemiyor.

Premier Lig'de 4 hafta geride kaldı. Ligin 3. haftasında West Ham karşılaşmasında maç kadrosunda olmayan Mesut Özdil, hafta içi antrenmanda kadroda olmayacağını öğrendi. Unai Emery ile ağız dalaşına girdi. Bu gelişmeler İngiliz medyasında yer aldı.

Kulüp yöneticileri ise Mesut Özil'in hasta olduğu için maç kadrosuna alınmadığını belittiler.

Mesut Özil bir hafta sonraki Cardiff City maçıyla ilk 11'e dönmüş ve 84 dakika sahada kalmıştı. Unai Emery'nin ayrıca Mesut'u orta sahanın birçok bölgesinde oynatmak istediği ancak yıldız futbolcunun buna pek sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Fenerbahçe'nin, Mesut Özil'in bu yaşadıklarından sonra flaş bir hamle yaptığı ve yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Başkan Ali Koç, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor ancak ekonomik şartlar bu işi zorlayacak gibi.. Mesut Özil'in Arsenal ile olan sözleşmesi 2021 Haziran'ında sona erecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler