Rodrigues’e Arabistan'dan teklif var

Sezonun ikinci yarısına önemli değişimlerle girmeyi planlayan Galatasaray’da takımın önemli isimlerinden Garry Rodrigues’e Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’dan teklif var.

Yayınlanma: 30.12.2018 - 04:00
Rodrigues’e Arabistan'dan teklif var
Abone Ol google-news

28 yaşındaki kanat oyuncusu için Al İttihad’ın Sarı-Kırmızılılara 8 milyon Avro bonservis teklif ettiği öğrenildi. UEFA ile yaptığı 4 yıllık Finansal Fair-Play anlaşması gereği oyuncu satmadan transfer yapamayan Galatasaray’da yönetimin Rodrigues’e gelen teklifi teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştireceği görüşmede masaya yatıracağı belirtildi. Terim’in onay vermesi halinde Sarı-Kırmızılıların, Suudi Arabistan kulübü yetkilileriyle resmi görüşmeleri başlatacağı kaydedildi. Galatasaray, eylül ayında Rodrigues’in 1 milyon 350 bin Avro olan ücretini 1 milyon 900 bin Avro’ya yükseltmişti. Ocak döneminde takıma takviye yapmak isteyen ve buna bütçe yaratması gereken Sarı-Kırmızılıların, Rodrigues’in gönderilmesi yönünde karar çıkarsa Al-İttihad’dan ödemenin büyük kısmını nakit istemeyi planladığı bildirildi. Cim-Bom böylece, Terim’in raporu doğrultusunda takıma yapmayı düşündüğü takviyeler için nakit konusunda sıkıntı yaşamamayı hesaplıyor.


Albayrak: En iyisini alacağız
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede, “Biz Galatasaray’da günü değil geleceği kurtarmak için bu yola başkoyduk. Planımız 1 yıl içinde bütçemizi önce artıya geçirmek, 3 yıl içinde de Galatasaray’ı kimseye muhtaç olmayacak duruma getirmek. Transfer çalışmalarımız teknik direktörümüz Fatih Terim’in istediği şekilde ilerliyor. Sezon öncesi düştüğümüz hatadan dersler aldık. Kısa süre içinde bütün eksiklerimizi tamamlayacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun. UEFA bazı konularda elimizi kolumuzu bağlıyor. Ancak bunu aşmak için bütün alternatifleri zorluyoruz. Taraftar ve camiamızdan biraz sabır bekliyoruz. Çok yakında gerçekleştireceğimiz transferleri kamuoyu ile paylaşacağız. Kadromuz zaten kaliteli, yapacağımız 3 takviye ile şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. Transfer komitesi olarak hocamızın raporu doğrultusunda bir yandan iç problemleri de Galatasaray çıkarlarına uygun şekilde çözüyoruz. İkinci yarıda yeni genç futbolcuları da sahada daha çok göreceğiz. Aramızdan ayrılacak arkadaşlar olacak. Bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor. İmkânlarımıza ve hocamızın isteğine göre en iyisini alacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler