Galatasaray beyaz sayfa açıyor

Aytemiz Alanyaspor beraberliğiyle şampiyonluk yarışında beklemediği bir kayıp yaşayan Galatasaray, bu hafta evinde Trabzonspor’la oynayacağı maçla birlikte beyaz sayfa açmayı planlıyor.

Yayınlanma: 05.02.2019 - 05:00
Galatasaray beyaz sayfa açıyor
Abone Ol google-news

Lider Başakşehir ile arasındaki 8 puanlık farkı kapatmak isteyen ve artık kayba tahammülü olmayan Sarı-Kırmızılılarda cezasını tamamlayan yeni transfer Diagne, sakatlığını atlatan Emre Akbaba ve Asya Kupası’ndan dönen Nagatomo ile birlikte teknik direktör Fatih Terim’in eli güçlendi. Tarak kemiğindeki kırık nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalan Emre Akbaba, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Kasımpaşa’da gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Diagne fiziksel açığını kapatmak için antrenmanların haricinde kondisyoner Alberto Bartali ile özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Asya Kupası’ndan dönen Nagatomo’nun da hazır olduğu öğrenildi. Terim, Diagne ve Nagatomo’yu Trabzonspor maçında direkt 11’de oynatmaya hazırlanıyor. Emre Akbaba ise fiziksel açıdan daha iyi duruma geldikten sonra yavaş yavaş sahaya sürülecek. 

Muslera’ya analiz

Alanyaspor maçında yediği aşırtma gol nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Muslera’nın durumu teknik heyet tarafından yakından takip ediliyor. Kaleci antrenörü Taffarel’in her hafta uyguladığı sistemle maç sonrası Muslera’nın detaylı performans analizi hazırlandı. Brezilyalı hocanın, Muslera ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve form durumu üzerine değerlendirmede bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Aytemiz Alanya maçında sakatlanan Mariano’nun sağ ayak alt arka adale grubunda darbeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi.  

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler