Şenol Güneş: Sorun bensem, giderim

Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Konyaspor maçının ardından seyirciler tarafından protesto edilen Şenol Güneş, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 10.03.2019 - 21:47
Şenol Güneş: Sorun bensem, giderim
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Az evvel arkadaşlar konuşuyor. Para yüzünden ayrılmıyor, yok tazminat var falan. Bizim namusumuz paradan önemlidir, öyle kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Burada başkan var, hoca var. Biz gideriz de kalırız da."

(Güneş burada "Beşiktaş yönetimiyle Şenol Güneş arasında sözleşme sıkıntısı var" diyen beIN Sports yorumcusu Reha Kapsal'a cevap verdi.)

"Neyin parası var, kim kimden para almamış, anlatsınlar. Bu bir sonuçtur, sebebi başka yerde arayabiliriz, bizi eleştirebilirler. Beşiktaş üzerinden kamuoyu yapılıyorsa, bunda bir art niyet var."

"Sahada oynanan oyun para oyunu değildir, ayak oyunudur, ayakla oynanan oyundur. Bugünkü arkadaşlar namusuyla oynadılar, bir namussuzluk yapmadılar. Beraberlik de olabilir. Bunu para ile, tazminatla, seyirci bağırdı falan. Ne yapacağız, adam mı döveceğiz?"

"Gel buraya sor bana "Hocam tazminat için mi kalıyorsun" diye. Ne tazminatı ya? Konuşursam o da sokağa çıkamaz diğerleri de çıkamaz. Beşiktaş'ın durumu parayla ölçülemez, o senin parayla ölçeceğin bir durum değil."

"Futbolla alakalı şeylerin dışına çıktı, insanla ilgili şeylerin dışına çıktık. Sen beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun ama geçmişi bırak, buraya bak. Tezgahı yapanlar sana da yem mi attılar? Başka şey için arıyorsun, arasana hocam tazminat mı var diye?"

"Önceki yanlışları zaten konuşuyoruz. Burada attığınız her nifak tohumu gelecekte volkan gibi patlar. Bıraktığımız izler geleceğe olumsuz kalsın istemiyoruz. Tepkilere duygusal olarak katılıyorum. Oyun eleştirisi mi, niyet eleştirisi mi? Orada karışıklık olmasın."

"2-3 gün önce ekrana çıkıp, 'Ya taraftar sahaya inerse' diyenler mutlu oldu işte. Ama onlar Beşiktaşlı değil."

"Takımı bölecek anlayışı doğru bulmuyorum. Taraftarın oyuncuya bağırması oyuncuyu etkiler, doğal olarak takımı etkiler. Ancak tribünde olumlu olanlar, olumsuz olanları bastırmalıydı. Sahadakiler bu takımın oyuncuları."

"Kişiler gider. Kolayı var. Ben, 'Nasıl olsa kulüp var' diye bırakıp gittim diyelim sonra ne olacak? Kişilerin kavgası kulübe zarar verir."

"Karius yetenekli ama olmadı. Bugün Tolga Zengin olsa, hemen onu oynatırdım."

"Beşiktaş şu an sıkıntılı. Adı şampiyonlukla geçer, 3. olması kimseyi memnun etmez. Beşiktaş buraya acı çekerek gelmedi mi? Ekonomik olarak teknik olarak tesis olarak... Şimdi daha iyi durumdayız. Eğer bensem sorun, giderim. En kolayı bu."

 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler