"Bu utancı bitirmek istiyoruz"

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de deplasman galibiyeti hasreti 10 maça çıktı. Sarı-Lacivertliler bu sezon 13 deplasman maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Ligdeki ilk ve tek deplasman galibiyetini 16 Eylül 2018’de alan Fenerbahçe, daha sonraki 10 dış saha maçında da galip gelemedi.

Yayınlanma: 11.03.2019 - 08:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de deplasman galibiyeti hasreti 10 maça çıktı. Sarı-Lacivertliler bu sezon 13 deplasman maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Ligdeki ilk ve tek deplasman galibiyetini 16 Eylül 2018’de alan Fenerbahçe, daha sonraki 10 dış saha maçında da galip gelemedi. Bizler Fenerbahçe için ne yazacağımızı şaşırdık. Takımda bir vurdumduymazlık var. Futbolcular bu maçlarda oynamayacaklar ne zaman oynayacaklar? Abdullah Avcı’nın başarılı bir teknik adam olduğunu bu maçla bir kez daha gördüm. Ersun Yanal’ın eski halinden eser yok. Havasını kaybetmiş. Oysa Fenerbahçe’ye gelirken başkan Ali Koç’a “Bu takımı uçururum” demişti. Geldiğinden bu yana değişen ne oldu acaba? Hatta karşımızda daha kötüye giden bir Fenerbahçe var. Yanal’ın yeni sezondaki yeri bana göre sallantıda. Takım hep böyle kötü oynar, puan ya da puanlar kaybederse yeni bir teknik direktör gündeme gelebilir. Biliyorsunuz Ali Koç, Ersun Yanal’ı taraftarlar istedi diye takımın başına getirmişti.

Reaksiyon göstermemiz gerekiyor
Başakşehir maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Şilili Mauricio Isla, “Zor bir durum. Kendi sahamızda ya da deplasmanda aynı durum geçerli; maçın 20. dakikasına kadar muhakkak bir gol yiyoruz. O golle geriye düşüyoruz. Maça iyi başlasak da kötü başlasak da bu durum geçerli. Daha sonra hep reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Ya çok zorlanarak kazanıyoruz, ya zorlanarak berabere kalıyoruz ya da maçları kaybediyoruz. Biz de bu büyük kulübün oyuncularıyız ve böyle hatalar yapmaya devam ediyoruz. Bu bizim için bir utanç. Maçların başında böyle oynuyor olmamız, böyle goller yememiz bizim için utanç sebebi. Bizim şu anda 9 maçımız var. 9 maçın son anına kadar elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Fenerbahçe’yi çıkarabileceğimiz en yüksek sıraya çıkarmak istiyoruz. Bu utancı bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi hep destekliyor. Taraftarlarımızın üzerindeki utanma duygusunu artık onlardan almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

En kritik 9 hafta
28 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Fenerbahçe’nin kalan 9 haftalık periyotta maçları sırasıyla şöyle; Sivasspor, Ankaragücü (D), Galatasaray, Alanyaspor (D), Trabzon, Kasımpaşa (D), Akhisar, Erzurum (D), Antalyaspor

Serdar Aziz cezalı
Fenerbahçe’nin stoperi Serdar Aziz, Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezon Süper Lig’de 4. kez sarı kartla (2’si G.Saray’dayken) cezalandırılan Serdar, cuma günü Saracoğlu’nda oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler