Dilmen: 'Emenike'nin pozisyonunda tartışılacak bir şey yok'

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayınlanma: 08.11.2014 - 23:56
Abone Ol google-news

Dilmen şunları söyledi:

İzlemeyenler için Fenerbahçe'nin ite kaka kazandığı sanılabilir. Çaykur Rizespor mağlup olacağını biliyormuş gibi oynadı sanki. Rizespor golü yedi ve rahatladı. Normal olarak golü atan Fenerbahçe de rahatladı.

İSMAİL KARTAL'I KUTLAMAK LAZIM

İsmail Kartal'ı kutlamak lazım. Sow, Emenike, Kuyt üçlüsü varken Diego bu takıma fazla geldi. Sow'u kesmek kolay bir karar değildi teknik direktör için. Diego'yu bence bu kararıyla kazandı. Fenerbahçe 4 santrafora dönünce pozisyon zenginliğinden gittikçe uzaklaştı. Fenerbahçe kanatlara gittiği zaman açıkçası 4'lük 5'lik yapabilecek gibi pozisyonlar buluyordu. Çok santraforla oynamak size çok şey getirmeyebilir. İsmail Kartal etki altında kalan teknik direktör izlenimini vermiyor bana. Çok konuşuldu Aziz Yıldırım falan diye ama öyle değil bence.

EMENİKE'NİN POZİSYONUNDA...

İlk yarıda bir penaltı vardı ve hakem bunu verdi. İki tane tartışmaya açık pozisyon var. Bunlar tartışılabilir ama Emenike'nin pozisyonunda tartışmaya açık hiçbir şey yok. Sadece Koray "bana kart verir mi vermez mi?" diye kendiyle tartışır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler