Liverpool-Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar....

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. İstanbul'un ev sahipliğinde yapılacak olan final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı....

Yayınlanma: 14.08.2019 - 13:17
Liverpool-Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar....
Abone Ol google-news

UEFA Süper Kupa'da dev maçta geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

UEFA Süper Kupa, iki İngiliz kulübü Liverpool ile Chelsea arasında 14 Ağustos'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak karşılaşma ile sahibini bulacak.

LİVERPOOL CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İki İngiliz ekip Liverpool ve Chelsea, UEFA Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports Haber ve Bein Sports HD 1 kanallarından canlı izlenebilecek.

İstanbul'daki mücadele Avrupa'nın yanı sıra Afrika, Asya, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Ortadoğu ve Okyanusya'nın tamamında yer alan 215 ülkede naklen ekranlara gelecek.

KARŞILAŞMAYA FRANSIZ HAKEM

UEFA Süper Kupa karşılaşmasını Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek. İlk kez UEFA'nın erkekler kategorisindeki üst düzey bir karşılaşmasında kadın hakem düdük çalacak.
Frappart'ın yardımcılıklarını vatandaşı Manuela Nicolosi ve İrlanda Cumhuriyeti'nden Michelle O'Neal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır olacak.

EN PAHALISI MOHAMED SALAH

Liverpool’da en değerli oyuncular Mohamed Salah (150 milyon Avro), Sadio Mane (120 milyon Avro) ve Virgil van Dijk (90 milyon Avro) olarak gösterilirken, Chelsea’de ise N’Golo Kante (100 milyon Avro), Jorginho (65 milyon Avro) ve Kepa (60 milyon Avro) piyasa değerleriyle dikkat çekiyor.

100 MiLYON EUROLUK KATKI

Dev final sayesinde Türkiye’nin kasasına 100 milyon Avro girecek. Öte yandan İstanbul’a gelen İngiliz taraftarlar Taksim’e akın etti. İstiklal Caddesi’nde dolaşan bazı taraftarlar döner yemeyi ihmal etmedi. Ayrıca Cumhuriyet Anıtı’nın çevresine polis bariyerleri indirildi.


 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler