Yarsuvat: Fenerbahçe'yi, Galatasaraylılar kurdu

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, çarpıcı bir iddia ortaya attı. Yarsuvat'a göre "Fenerbahçe'yi, Galatasaraylılar kurdu."

Yayınlanma: 15.01.2015 - 09:31
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılı kulübün divan kurulu toplantısında amatör şubeler tartışılırken, başkan Duygun Yarsuvat ilginç bir iddiada bulundu.

Divan üyesi Oral Yılmaz, Türkiye'de federasyonları Galatasaray'ın kurduğunu söylerken, başkan Yarsuvat araya girdi ve "Fenerbahçe’yi de Galatasaraylılar kurdu" dedi.

Divan kurulunda söz alan Yarsuvat, transfer konusuna değinirken, "Yanlış ve gereksiz futbolcular alınmış. Temizlemeye çalışıyoruz. Sözleşmesi olanlar gitmek istemiyor, belki sadece bir stoper alabiliriz" diye konuştu.

"BELKİ BİR STOPER ALABİLİRİZ"

Yarsuvat, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini anlatarak, "Belki bir tek kişi alabiliriz. Stopere bir yerli oyuncuyu transfer edebiliriz" diye konuştu.

Duygun Yarsuvat, divan kurulu toplantılarının Galatasaray Lisesi'nde yapılmaması için öne sürülen gerekçeleri de eleştirerek, "Yani bir adam mevkiye gelirse sağa sola yasak koymaz. 'Sigara içiyorsunuz ya yanarsa' bu bana ironi olarak geliyor. Sigara içmedikleri yeri de yaktılar, koskocaman sarayı yaktılar. Demek ki yanma yakılma işi sigaradan değil, bakımsızlıktan olur. Eğer çatıya bakmazsanız, orada yangın çıkabilir. Turcan Bolayır terörist hareketlerden bahsetti. Terörist hareketler her yerde var. Ne yapacağız yani, terör var diye evimizde mi oturacağız. Terör eve de gelir" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler