Quaresma: Değişmek zorundaydım

Eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Bayern Münih'e attığı 2 golü anlattı ve 'değiştiğini' söyledi.

Yayınlanma: 18.04.2015 - 11:03
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Porto'nun Bayern Münih'i 3-1 mağlup ettiği mücadelede attığı 2 gol ile yıldızlaşan Ricardo Quaresma, Portekiz'de özel bir röportaj verdi ve artık 'farklı bir adam' olduğunu söyledi.

Futbolun değişimine ayak uydurduğunu söyleyen Quaresma, "Sanırım herkes farketmiştir. Kendimi anlatmayı sevmem. Başkaları için konuşurum. Tabii ki hocamın bana iltifatları çok güzel, Bayern maçından sonra ondan güzel şeyler duydum. Futbol değişiyor, fikirler değişiyor. Senin tohumlarını ektiğin şeyler kayboluyor. Bu yüzden artık değişmek zorundaydım" ifadelerini kullandı.

"BAYERN MÜNİH MUHTEŞEM BİR TAKIM"

Bayern Münih karşısında en iyi performanslarından birini sergilemediğini söyleyen Q7, "Bayern Münih karşısında en iyisi değilse bile, en iyi performanslarımızdan birini sergiledik. Bazı kilit oyuncuları oynamıyor olsa da, muhteşem bir takım ve muhteşem de bir hocaları var" diye konuştu.

"GÜVEN GELDİĞİNDE, YETENEK DE GELİYOR"

Hocasının kendisine güvenmesi ile birlikte yeteneklerini sahaya yansıtabildiğini belirten Portekizli yıldız, "Sezonun en güzel zamanlarından birindeyiz ve benim de daha fazla oynadığım döneme geldik. Güven geldiği zaman, yetenek de ortaya çıkıyor. Hepimizin tebrik edilmesi lazım, sadece ben değil, büyün takım fantastik bir iş yaptı" dedi.

NEUER İÇİN 'DİREK' BENZETMESİ

Quaresma, Bayern Münih maçındaki penaltısını da, "Neuer dünyanın en iyi kalecisi ve yapmam gerekeni yaptım. Penaltıda, sadece golü düşündüm. Kaleye baktığımda bir direk daha gördüm, çünkü Neuer çok büyüktü! İki kere düşünmek zorunda kaldım. Ama sanırım penaltıyı atarken yeterince sakindim" şeklinde anlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler