"Victor Valdes'in fiyatını onaylarsak gelecek"

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve kaleci Victor Valdes’in istediği fiyatı vermeleri halinde İspanyol eldivenin de Antalyaspor’a gelmek istediğini söyledi.

Yayınlanma: 10.07.2015 - 14:31
Abone Ol google-news

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve kaleci Victor Valdes'in istediği fiyatı vermeleri halinde İspanyol eldivenin de Antalyaspor'a gelmek istediğini söyledi.

Orta saha oyuncusu Oğuz Mataracı'nın imza töreninin ardından Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, transferlerle ilgili soruları cevapladı. Samuel Eto'o'yu kadrosuna dahil eden kırmızı-beyazlı takımda, Ronaldinho ve Victor Valdes'de olumlu gelişmelerin olduğu belirtildi.

Başkan Gencer, transferlere ilk başladıklarında söyledikleri gibi Eto'o'yu renklerine bağladıklarını ancak bu transferlerin olacağına kimsenin inanmadığını söyledi.Ronaldinho'yla da geçtiğimiz günlerde konuştuklarını ve tekliflerini verdiklerini belirten Gencer, görüşmelerin olumlu olduğunu Ronaldinho'nun da Antalyaspor'a gelmek istediğini belirterek şöyle konuştu:

"Transferlere ilk başladığımızda 3 yıldız söylemiştik. Eto'o, Ronaldinho, Ibrahim Afellay. Bunlardan birisine en kısa zamanda imza attıracağımızı söylediğimizde çok inandırıcı gelmemişti. Eto'o şu anda kampta. Bir girişimde daha bulunduğumuz oyuncuda Ronaldinho. Geçtiğimiz haftalarda Ronaldinho'nun ağabeyiyle görüştük. Şartlarımızı konuştuk, aramızda büyük farklar vardı. Onları yok saydık. Son yazışmalarımızı yaptık. Bizim karşılıklı olarak aramızdaki teklif aşamasında hiçbir sorun yok. Ronaldinho'nun gönderdiği bir kaset var. Orada da Türkiye'ye ve Antalya'ya gelmek istediği görülüyor. Tabi Antalyaspor'a gelmesinde en büyük etkenlerden biriside eski takım arkadaşı Eto'o. Birkaç gün içerisinde bilet tarihleri belli olunca Ronaldinho burada olacak. Ronaldinho ile görüşmelerimizde maddi olarak bir sorun yok. Dün akşam aldığımız bilgilere göre gelişmeler olumlu bir şekilde ilerliyor" dedi.

"VICTOR VALDES'İN FİYATINI ONAYLARSAK GELECEK"

Manchester United'da forma giyen İspanyol kaleci Victor Valdes ile görüştüklerini de ifade eden Gencer, Valdes'e verdikleri teklifle istenen fiyat arasında büyük bir fark olduğunu söyledi. Farkı onaylamaları halinde Valdes'in de Antalyaspor'da olmaması için bir sorunun kalmadığını belirten Gencer, "Valdes çok açık ve net Antalyaspor'a gelmek istiyor. Çok ekstradan gelişen bir olay bu. Victor Valdes'in saymakla bitemeyen bir kariyeri var. Resmi teklifimizi yaptık. Aramızda bir fiyat farkı var. Fiyatı onayladığımız takdirde Türkiye'ye gelmemesi için bir neden yok. Sadece bizim onaylamamız lazım. Fiyat konusunda bir iki güne netleşir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Gencer, bir Türk stoper çalışmalarının olduğunu da sözlerine ekledi.

"DENİZLİSPOR MAÇI TRT'DE"

Pazar günü oynanacak Antalyaspor - Denizlispor hazırlık maçının TRT'ye satıldığına ilişkin Gencer, "Tarihimizde bir ilk oldu. Hazırlık maçı olan Denizlispor maçında kuruluşlardan teklif gelince kim parayı verirse ona vereceğimizi söylemiştik. Pazar günkü maçın yayın hakkı TRT'de" ifadelerini kullandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler