Galatasaray Sneijder kararını verdi

Wesley Sneijder'in menajerini İstanbul'a çağıran Galatasaray yönetimi, 400 bin Avro zamla 3 yıllık sözleşme önerecek, ancak Hollandalı 10 numaraya imza parası ödenmeyecek.

Yayınlanma: 21.08.2015 - 14:28
Abone Ol google-news

Felipe Melo ile 3 yıllık nikah tazeleyen Galatasaray 'da sözleşme uzatma sırası Wesley Sneijder'e geldi. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers'le iletişime geçen yönetim, "Gelin şartları konuşalım ve sözleşmeyi uzatalım" mesajını yolladı. Şu an İspanya'da tatilde olan Albers, Eylül ayında İstanbul 'a gelecek ve bizzat Başkan Dursun Özbek ile görüşecek.

3.6 MİLYON AVRO GARANTİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; yıllık garanti 3.2 milyon Avro alan yıldıza ayrıca her sezon 1.3 milyon Avro imza parası ve 500 bin Avro da maç başı ücreti ödeniyor. Galatasaray yönetimi yeni önereceği 3 yıllık sözleşmede imza parasını ödemek istemiyor. Ancak Sneijder'e takımda en çok kazanan isim olmaya devam etmesi adına 400 bin Avro zam düşünülüyor.

 

Muslera'nın 3.5 milyon Euro kazandığını dikkate alan yönetim, Sneijder'e 3.5 değil 3.6 milyon Euro garanti para teklif edecek. Galatasaray yönetimi, Wesley Sneijder'e "Takımda en çok kazanan yine sen olacaksın" diyecek ve kulübün hedef küçültmeyeceğine dair garanti verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler