Vitor Pereira: "Yapmamız gereken..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 23.10.2015 - 00:35
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Pazar gününe kadar toparlanıp Galatasaray'a karşı en iyi şekilde çıkacaklarını söyleyen Pereira, "Sabaha kalktığımda ben hiçbir zaman öleceğimi bilerek uyanmam. Her zaman hedeflerimi gerçekleştirmek için ayağa kalkarım. Hayat boyu böyle oldum, bundan sonra da böyle olacağım. Bugün hayattayım. Pazar gününe kadar toparlanacağız ve mental olarak Galatasaray'a karşı en iyi şekilde çıkacağız." şeklinde konuştu.

Avrupa'da yürüyüşlerinin devam ettiğini belirten Portekizli teknik adam, "Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Gol bulmak için çabalayan taraf bizdik. Önde basmayı ve rakip yarı alanda oynamayı başardık ikinci yarıda. Grupta hala her şey olabilir, hala her şeye açık bir gruptayız. Bizim yürüyüşümüz devam ediyor. Yapmamız gereken Avrupa Ligi sayfasını kısa süreliğine rafa kaldırmak. Pazar günü bizim için çok önemli olan Galatasaray maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Bu akşam seviyelerini gösterdiklerini söyleyen Pereira, "Takım halinde koştuk, takım halinde mücadele ettik. Takımım tüm bu yorumlara cevap verdi bence. Biz ne istediğimizi bilen bir takımız ve seviyemizi gösterdik. Mental açıdan güçlü bir duruş sergiledik." dedi.

Taraftarların muazzam olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnanılmaz destek oldular. Muazzamlardı. Hayatımda hiç görmediğim bir taraftara sahibim. Maç 0-0'ken bile arkamızdalar. Onlar bizim ihtiyacımız olan fazla oyuncumuz" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler