Ankara saldırısında Umut Bulut'un babası da yaşamını yitirdi

Ankara'daki kanlı saldırıda Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası da yaşamını yitirdi. Yarın doğum günü olan Umut, babasını doğum gününde Kayseri'den son yolculuğuna uğurlayacak.

Yayınlanma: 14.03.2016 - 11:47
Abone Ol google-news
<video:497865>

Ankara'da 37 yurttaşın katledildiği saldırıda, Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yaşamını yitirdiği bildirildi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oğlunun da oynadığı maçı izleyen Kemal Bulut, dönüş yoluna çıktığı sırada saldırıda yaşamını yitirdi.

UMUT BULUT ISINMAYA ÇIKTIĞINDA BABASINA EL SALLADI

Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNDE VEFAT ETTİ

Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim" dedi.
Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncüyıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay'da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi.

AĞABEY'İNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut'u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

CENAZE YARIN KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek.

"YANINDAYIZ UMUT BULUT"

Galatasaray resmi sitesinde açıklama yaparak Umut Bulut'un yanında olduklarını ifade etti. "Yanındayız Umut Bulut" başlıklı açıklama şu şekilde:

"Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Kemal Bulut, 15 Mart Salı günü, Kayseri Yeşilhisar Büyük Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben defnedilecektir.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve Umut Bulut’un takım arkadaşları ile Florya Metin Oktay Tesisi çalışanları cenazeye katılmak üzere yarın saat 11:30’da özel bir uçakla Kayseri’ye hareket edecektir.

Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü"

"BAK, BU BENİM OĞLUM..."

Ekşi Sözlük yazarlarından "The Youngest The Endless" adlı kullanıcı, Umut Bulut'un babasıyla başından geçen bir anısın şöyle anlattı:

"Ankara'da okuduğum senelerde Trabzonspor'da oynuyordu. Bir gün otobüse bindim ve bir amca bana Umut Bulut'un gol attığı bir maçta, Umut ile ilgili bir spor manşetini gösterdi. "Bak, Oğlum bu benim" dedi. Kendisiyle o denli gurur duyan, otobüste tanımadığı insanlara bile oğlunu anlatma isteğiyle yanıp tutuşan bir babası vardı ve bu kadar senedir, Umut Bulut hakkında tek bildiğim şey de bu. Sanırım yeter de artar bile, başı sağolsun"

Galatasaray Spor Kulübü de resmi internet sitesi üzerinden Umut Bulut'a başsağlığı diledi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk. Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük..."

ABD: Tehdit biliniyordu

Erdoğan'dan patlama açıklaması: Vatandaşlarımız endişe etmesin

Sadece ABD değil Askeri İstihbarat da uyarmış

Ankara'daki patlama anı kameralarda (VİDEO)

[Haber görseli]

Ankara'daki patlamaya yayın yasağı

Görgü tanığı anlattı: Bir araç, içinde bulunduğumuz otobüse çarpıp patladı

Dünya, Ankara'daki bombalı saldırıyı böyle duyurdu

Ankara patlaması sonrası Twitter ve Facebook’ta yavaşlama

[Haber görseli]


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler