MİNİK KARİKATÜRİSTLER ESERLERİNİ SERGİLİYOR.

Milas Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan karikatür kursuna katılan minik karikatüristler şimdiye kadar çizdikleri karikatürleri 12 Mayıs Cuma günü Turhan Selçuk Karikatürlü Evde görücüye çıkartıyor.

Yayınlanma: 09.05.2017 - 16:51
Abone Ol google-news

Eğitmenleri Mehmet Nergiz nezaretinde çalışmalarını Milas Belediyesi çocuk kütüphanesinde sürdüren minik kursiyerler açacakları ilk serginin hazırlıklarını tamamladılar. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışmasına gönderilen karikatürlerin seçimi için Milas’a gelecek olan  İzel Rozental, Kamil Masaracı  gibi  usta çizerler nezaretinde ilk sergilerini açmanın heyecanı içerisinde olan minik karikatüristler 12 Mayıs Cuma gününü iple çekiyor.
12 mayıs Cuma günü saat 16.00 da Turhan Selçuk Karikatürlü Evde açılacak sergi için  minik çizerlerin çok çalıştıklarını belirten Mehmet Nergiz; çocuklarımızın bir yıldır çizdikleri karikatürleri  sergileme fırsatı sunan Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum dedi.
Karikatür yarışması ve minik öğrencilerin açacakları sergi hakkında düşüncelerini dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ;
“Uluslararası  Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na her yıl Dünyanın çeşitli ülkelerinden karikatüristler katılıyor.Her geçen yıl katılımın arttığını görmek bizleri memnun ediyor.Ayrıca Milas Belediyesi olarak ta açtığımız karikatür kursuna katılan öğrencilerimizin de böylesine bir sergi açması benim için ayrı bir mutluluk kaynağı.Umuyorum ki ileriki yıllarda bu çocuklarımızın arasından Turhan Selçuk gibi dünya çapında üne kavuşmuş karikatüristler çıkacaktır” ifadelerine yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler