İnce’den 18 gün kala Ankara turu

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün Ankara’da 6 yerde, ardından da Aydın’da halka seslendi. Gittiği yerlerde büyük ilgi gören İnce, rakibi Erdoğan’dan “Bay Ekonomist” diye söz etti. Aydın’da Erdoğan’ın “Her eve buzdolabı giriyorsa refah seviyesi var demektir” sözlerine yanıt veren İnce, “Buzdolabı 40 yıldır var bu memlekette. Sen buzdolabının içini boşalttın. Et gitti dert geldi” diy

Yayınlanma: 05.06.2018 - 23:04
Abone Ol google-news

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul’un ardından Ankara’da şehir turu yaptı. İnce’nin başkentteki ilk durağı Sincan oldu. İnce, Sincan’da “Değişim Cesarettir, Geleceği Güvenle Bak Türkiyem” afişiyle karşılandı. “Hoşgeldin fikrimin İnce gülü”, “Garibanların ahı sarayları yıkacak”, “Vakit tamam. Seni terk ediyorum. Bu incecik bir veda havası” dövizleri taşıyan partililer, İnce’yi İzmir Marşı ile karşıladı.

‘Yıkmıyor, yıkıyor’

Etimesgut Eryaman’daki halka seslenişi ise caminin yakınında olan İnce’nin dikkatini, camiden izleyen vatandaşlar çekti. İnce, camiyi dolduran insanlara “Camide, kışlada siyaset olmaz, oradan gelin. Hani benim hemşerim bay ekonomist, ‘CHP cami yıkıyor’ diyor ya. CHP’li belediyeler camileri yıkıyor, deterjanla temizliyor. Nereye gitsem CHP’li belediyeler camilerimize hizmet ediyor” dedi. Erdoğan’ın sürekli CHP’yi “CEHAPE” olarak söylediğine dikkat çeken İnce, “Türkçe’de ‘ha’ harfi yok. Diploma yok ya, neresini düzelteyim” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler