Muric'i kurtaran 'kırmızı' kart

Sınırda olan ünlü golcü Muric ikinci yarıda sarı kart gördü ve ligde cezalı duruma düştü. Ardından Muric 2-0 sonrası 2. sarı kartı görünce kırmızı ile oyun dışı kaldı ve oynamama cezası Kayseri ile kupa maçına evrildi.

Yayınlanma: 18.01.2020 - 21:48
Muric'i kurtaran 'kırmızı' kart
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de sarı kart gören Kosovalı golcü Vedat Muric, bu haftaki Başakşehir maçında cezalı duruma düşmekten uzatmadaki kırmızı kartla kurtuldu. Ceza sınırında olan ünlü golcü ikinci yarıda sarı kart gördü. Bu kart onun ligde oynamasına engeldi. Ancak Muric. 2-0 sonrası ikinci sarıyı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Muirc, cezasını bu haftaki kupa maçında görecek ve Başakşehir maçı kadrosunda yer alacak.

Bu kart sosyal medyada gündem yarattı.

7 DEĞİŞİKLİK

Kupa maçındaki ilk 11'den 7 değişikliğe giden Yanal, sezonun ilk yarısında lisansı olmadığı için formasından uzak kalan Mehmet Ekici'ye kadroda yer verdi.


Yeni transfer Simon Falette'nin henüz lisansı çıkmadığı için Gaziantep deplasmanı kadrosunda yer alamadığı Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım ile Victor Moses ise takımdan uzak kaldı. Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, Gaziantep FK maçı için Adil Rami ve Miha Zajc'a da kadroda yer vermedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler