Beşiktaş Cenk için Everton’u zorluyor

Beşiktaşlı golcü oyuncu Cenk Tosun’un Everton’a transfer olma sürecinin uzamasının iki nedeni var. Birincisi aradaki 2 milyon Pound’luk fark. Diğeri de son anda İnter’in devreye girmiş olması.

Yayınlanma: 03.01.2018 - 09:42
Abone Ol google-news

Beşiktaşlı golcü oyuncu Cenk Tosun’un Everton’a transfer olma sürecinin uzamasının iki nedeni var. Birincisi aradaki 2 milyon Pound’luk fark. Diğeri de son anda İnter’in devreye girmiş olması.

İki kulüp arasındaki görüşmelerde 25 milyon Pound’da anlaşma sağlanmıştı. Ancak Beşiktaş’ın birden U dönüşü yapması ve 2 milyon Pound daha istemesi Everton’ı köşeye sıkıştırdı. Mavi - Beyazlı kulüp şimdi durum değerlendirmesi yapıyor. Everton, Cenk Tosun’la yıllık 4 milyon Avro’ya anlaşma sağlamış durumda. Forması da hazır. 34 numara giyecek. Hatta yöneticiler 5 Ocak’ta FA kupasında Liverpool ile oynayacakları maçta Cenk’e görev vermeyi dahi düşünüyor.Başkan Fikret Orman’ın Afrika dönüşünde, her şey iki gün içerisinde netleşecek.

Kamp başlıyor

28 Aralık’ta Osmanlıspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası tatile çıkan futbolcular, 5 günlük iznin ardından bu sabah Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde öğleden sonra özel uçakla Antalya’ya gidecek olan Beşiktaş, kamp çalışmalarını sürdüreceği Belek bölgesine geçecek.

Fikret Orman: Başarıyı hakediyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dünya kulübü olma yolunda yeni hedeflerinin olduğunu söyledi. Beşiktaş Dergisi’ne konuşan Orman, başkan olduğundan beri bütün hayatının Beşiktaş olduğunu ifade ederken gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirtti. Siyah Beyazlıların zor günleri geride bıraktığını dile getiren başkan Orman şöyle konuştu: “Beşiktaşımız için sıkıntılı ve zor günleri geride bıraktık. Yaşadığımız her günden olumlu sonuçları çıkardık. Önümüzdeki yıl da daha güçlü, daha umutlu bir şekilde Beşiktaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz yıl da üst tura çıkmanın eşiğinden döndük ve UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kadar ilerledik. Bu sezon da hem oynadığımız futbol hem taraftarımızın desteği tüm dünyada ses getirdi, takdir topladı ve Şampiyonlar Ligi’nde gruptan lider olarak çıktık. Beşiktaş camiası Avrupa’da başarıyı hak ediyor. Stat olarak, takım olarak, teknik idare olarak taraftarlarımızı mutlu edecek bir düzeyde isek, bugünler her gün yolumuza yeni başarılı bir adımla devam edebildiğimiz içindir. Tabii ki Avrupa’da da zirveyi istiyoruz. Bu yolda da çalışmaya ve her gün yepyeni bir adım atmaya devam edeceğiz.” 

Beşiktaş'tan dev kredi

96.4 milyon dolarlık anlaşma Beşiktaş, Denizbank ve Ziraat Bankası ile 96.4 milyon dolar kredi konusunda mutabakata varıldığını borsaya bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler