Galatasaray liderliği kaptırdı

Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray, zorlu deplasmanda uzatmalarda yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Sarı kırmızılılar böylece liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir'e kaptırmış oldu.

Yayınlanma: 09.04.2018 - 21:56
Abone Ol google-news

Sözcü Skor'un haberine göre,  Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış mücadelesinde Gençlerbirliği’ne konuk olan Galatasaray, Başkent deplasmanında 90+2’de yediği goller zorlu deplasmandan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve şampiyonluk yolunda çok kritik bir puan kaybı yaşadı.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan maçın 13. dakikasında Fernando Muslera’yı çalımlayan Deniz Yılmaz, ayağı kayıp düşünce topu boş kaleye yollayamadı ve ev sahibi ekip net bir gol fırsatından yararlanamadı.

Galatasaray ise ilk yarıda gol pozisyonu üretmekte zorlanırken ikinci yarıdaki baskılı futbolu ise sonuç vermedi. Gençlerbirliği ise nadir geliştirdiği ataklarda gol vuruşunu başarılı şekilde yapmakta zorlanırken 90+2’de gelişen kontra atakta Alper Uludağ topu ağlara gönderdive Gençlerbirliği’ni 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Kalan dakikalar başka gol olmayınca mücadele Gençlerbirliği’nin galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonucun ardından kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği puanını 30 yaparken Galatasaray 57 puanda kaldı ve liderlik koltuğunu Başakşehir’e kaptırdı.

Ankara ekibi ligde 29. hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olurken Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler