'Vatanı satanlar yüksek faizle ülkenin kaynaklarını heba edenler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiler toplantısı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 27.02.2015 - 14:57
Abone Ol google-news

Erdoğan, Abdullah Gül'e açık açık cevap verdi-VİDEO

<video:223095>

"VATANI SATMAK YÜKSEK FAİZLE..."

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

-Holland’ın kendi ülkesinden bazı vekillerin Suriye’ye gitmesi hakkındaki açıklama gönüllere su serpti. BM’de çıktı, hanımefendi bir konuşma yaptı.

-En çok mültecinin olduğu ülke Türkiye. Her seçimde yenilirler, sanki gökten yağmur yağmış gibi yarabbi şükür deyip yollarına devam ettiler.

-Vatanı satmak yüksek faizle kötü yönetimle emeği heba etmekle olur. Bu bir günlük, iki günlük taa başbakanlık sürecimde başlayan bir süreçtir.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

-Engellesinler istediği kadar engellesinler bu yasa er veya geç çıkacak. En kısa sürede yasalaşacağına inanıyorum.

-Eli sopalı, maskeli gruplar görmek istemiyoruz. Erkeksen erke gibi dolaş ne kadın eteğiyle dolaşıyorsun. Terörist değilsen maske diye takıyorsun yüzün açık dolaş.

-Demokratik bir imkan olan gösteri hakkını kullanmak başka bir şey. Bu hakkı kullanarak sokakları karıştırmak başka bir şey. Basın bildirisi bahane hep bu. 1000 kişiyle basın bildirisi mi olur? Git salon kirala orada oku. Bu işi farklı yerden döner yaparız, farklı işler.

-40 yıl siyaset hayatımın içinde böyle eylemlerin içinde hamdolsun yer almadık. Bizim devletin gücünü ortaya koymamız lazım. Vatandaş da ben devletime güveniyorum devletim beni koruyacak diyecektir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler