Antalya'da patlama: 1 ölü

Antalya'da havai fişek deposunda meydana gelen patlamada depo çalışanı 35 yaşındaki Doğan Karaca yaşamını yitirdi

Yayınlanma: 15.04.2015 - 14:22
Abone Ol google-news

Habertük'ün haberine göre, patlamanın şiddetiyle deponun parçalanan pencere ve kapı camları karşıdaki okulun bahçesine kadar ulaştı. Öğrencilerin derste olması olayın boyutunun büyümesini önledi.

Patlama, öğle saatlerinde, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 155 sokakta bulunan YK Organizasyon adlı havai fişek deposunda meydana geldi. Depoda bulunan havai fişekler, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle depoda yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama esnasında depoda bulunan firma sahibi Serkan Kaya, kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başarırken, Doğan Karaca adlı çalışanı, göçen malzemelerin altında kaldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla ağır yaralı olarak depodan çıkarılan Karaca, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.



FACİA ATLATILDI

Öte yandan patlamanın şiddetiyle deponun parçalanan pencere ve kapı camları, işyerinin hemen karşısında bulunan okulun bahçesine kadar ulaştı. Öğrencilerin derste olması nedeniyle facia atlatıldı.


Antalya'da havai fisek deposunda patlama - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler