Doktoru vuran zanlı: Canım sıkıldı, böyle zevklerim var

Samsun'da yılın doktoru seçilen Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde çalışan Op. Dr. Kamil Furtun, bir yakınını aynı hastanede kaybeden kantin çalışanı tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Zanlı'nın ifadesi kan dondurdu: Canım sıkıldı, benim böyle tuhaf zevklerim var...

Yayınlanma: 30.05.2015 - 13:13
Abone Ol google-news

<video:288136>

Olay, dün İlkadım ilçesindeki Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi’nde meydana geldi. Op.Dr. Kamil Furtun, odasına giderken koridorda İsmail isimli bir kişi tabancayla ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Dr. Furtun hayatını kaybetti.

Evli ve bir çocuk babası Furtun’un, Samsun Tabip Odasınca “yılın doktoru” seçildiği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan 30 yaşındaki İsmail K. kısa süre sonra polis tarafından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla yakalandı.

Şüpheli, gazetecilerin “Neden yaptın?” sorusuna, “Canım sıkıldı. Böyle zevklerim var abi. Hoşuma gitti ondan vurdum” diye cevap verdi.

Şüphelinin, aynı hastanenin kantininde çalıştığı ve bir süre önce de bu hastanede tedavi gören bir yakınının öldüğü öğrenildi.

Hekimlik mesleğinin kara günü...

"Yılın doktoru" seçilmişti

Evli ve bir çocuk babası Furtun'un, Samsun Tabip Odasınca "yılın doktoru" seçildiği öğrenildi.

Furtun için yarın hastane önünde tören düzenlenecek. Doktorun naaşı, Büyük Cami'de öğle vakti kılınacak namazın ardından Asri Mezarlık'taki aile kabristanında toprağa verilecek.

Opr. Dr. Kamil Furtun'a, görev yaptığı Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde henüz belirlenemeyen nedenle İsmail K. silahla üç el ateş etmişti. Ağır yaralanan Furtun, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, saldırının ardından kaçan zanlı olayda kullandığı tabancayla yakalanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler