Nejat İşler konuşmaya başladı!

Hastanede tedavisine devam edilen Nejat İşler'den iyi haber geldi.

Yayınlanma: 30.01.2014 - 12:10
Abone Ol google-news

Bodrum'da rahatsızlanan ve tedavisine İstanbul'da devam edilen ünlü oyuncu Nejat İşler'den iyi haberler gelmeye devam ediyor. İşler'in tedavisinin sürdüğü hastaneden bugün bir açıklama geldi. Açıklamada, "Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle, yorucu olmayan kısa konuşmalar yapabilmektedir" denildi.

Hastaneden yapılan açıklama şöyle:

- Ayrıca çoklu organ yetmezliği sorunu şu aşamada ortadan kalkmıştır. Ancak solunum cihazı desteği olmadan yürütülen tedavisi, bir süre daha yoğun bakım servisinde sürdürülecektir.
 
- Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir.Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz.
 
- Sayın İşler’in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler