Erdoğan'dan çok konuşulacak ses kaydı!

Bu kez de Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'e talimat vererek Bahçeli'nin haberini kaldırtması ile ilgili tapeler ortaya çıktı.

Yayınlanma: 05.02.2014 - 08:12
Abone Ol google-news

AKP Cemaat savaşı ses kaseti sızdırmalarıyla devam ediyor.

Bu kez de Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'e talimat vererek Bahçeli'nin haberini kaldırtması ile ilgili tapeler ortaya çıktı.

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen telefon kayıtlarına göre, 4 Haziran'da Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'ten Fatih Saraç'ı arayarak, rahatsız olduğu bir yayını kaldırma talimatı veriyor. İddiaya göre Erdoğan Saraç'ı azarlayarak, Bahçeli'nin konuşması için "ne gerek var" diyor.

Twitter'dan yayın yapan "Haramzadeler" hesabının paylaştığı tapelere göre, 4 Haziran günü MHP lideri Bahçeli'nin yaptığı bir konuşmanın Habertürk'te altyazı olarak verilmesinden rahatsız olan Başbakan Erdoğan, Habertürk'teki Fatih Saraç'ı Fas'tan arayarak yayının kaldırılması talimatı veriyor. İddialara göre Erdoğan, Fatih Saraç’ı Habertürk’e yerleştirdi.

İnternette yayınlanan tapelere göre, Erdoğan Gezi'nin ilk günleri yaptığı yurtdışı seyahatinde bile Habertürk’ü izlemiş ve Saraç’ı arayıp yayına müdahale etmiş.

Erdoğan'ın ses kaydını Meclis kürsüsünden dinletti!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler