Erdoğan'ın ses kaydını Meclis kürsüsünden dinletti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ulusal bir kanalın yöneticisine ait olduğu belirtilen ses kaydı, MHP Grup Başkanvekili tarafından TBMM Genel Kurulu'nda kürsüden dinletildi.

Yayınlanma: 05.02.2014 - 10:40
Abone Ol google-news

TBMM Genel Kurulu'nda internet düzenlemesi ile ilgili torba tasarının görüşmeleri sırasında söz alan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir kanalın yöneticisine ait olduğu belirtilen bir telefon konuşmasını, kürsüden milletvekillerine dinletti.

İŞTE ERDOĞAN'IN TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SES KAYDI!

"Herhalde sansürden tutun da yapacağımız internet görüşmelerine kadar, bir skandalı hepiniz gözler önünde görebilecek durumdasınız. Aslında her şey iflas etmiştir" ifadelerini kullanan Halaçoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler iflas etmiştir" diye konuştu.


İŞTE MECLİS'TE DİNLETİLEN O SES KAYDI!

Halaçoğlu şunları söyledi:

- Bütün basının nasıl kontrol altına alınarak, nasıl bir dolap çevrildiği gözler önüne serilmiştir. Konuşmaların altyazı olarak dahi geçmesine tahammül edemeyenler, ileri demokrasiden bahsediyor. Ayıptır. Bundan utanmanız lazım hepinizin. Böyle bir skandalı tarih daha yazmamıştır; ama artık sizin Başbakanınız adına yazmıştır tarih.

GERGİNLİĞE NEDEN OLDU

Halaçoğlu'nun dinlettiği ses kaydı Genel Kurul'da tansiyonun yükselmesine neden oldu. Kalkınma Bakanı Cevden Yılmaz'ın "Telefon edip ifşa edenlerinki haysiyetli bir davranış mıdır" ifadesi üzerine MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, "Sizin bu hale düştüğünüz beni sevindirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ne hale düştü. Üzücü bir olay. Bir havuz hadisesi var. Böyle bir hadise varsa bu havuza para koyduğu iddia edilenler bu millete küfrediyor. Duydunuz mu? Türk milletine böyle bir şey nasıl içinize siniyor? Türk milletine nasıl böyle bir hakareti reva görürsünüz. Biriniz çıkın da birşey söyleyin" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler