Davutoğlu'nun toplantısını bitiren doğum haberi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'in Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Çalışan Kadınlar Buluşması"na katıldı. Başbakan gelmeden önce eşi Sare Davutoğlu salondaydı. Toplantı öncesi kadınlarla fotoğraf çektiren ve davetlilerle tek tek tokalaşıp sohbet eden Sare Davutoğlu gelen bir telefon üzerine apar topar salondan ayrıldı.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 14:50
Abone Ol google-news

Başbakan Ahmet Davutoğlu salona geldiğinde kendisine ayrılan sandalyeye oturdu. Aynı masada Başbakanın hemen yanındaki sandalye de Sare Davutoğlu için ayrılmıştı. Ancak bu sandalye boş kaldı. KADEM Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan'ın da oturduğu masada boş kalan sandalyeye Başbakanın davetiyle aynı masada oturan bir işçi kadın oturdu.   
 
DOĞUM YAPTIRDI, BEBEĞİN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmak için kürsüye çıktığında Sare Davutoğlu geri döndü. Acil bir doğum için toplantıdan ayrıldığı öğrenilen Sare Davutoğlu doğmunu gerçekleştirdiği kız bebeğinin fotoğrafını Sümeyye Erdoğan'a gösterdi. Başbakan da kürsüden "Sare hanım da doğumdan sonra çalışan kadın olarak aramıza katıldı" diyerek eşini selamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler