AKP'den teşekkür ziyareti: Ölüm madeni 3-4 ay içinde yeniden açılacak

AKP'liler Soma'da seçimlerin ardından 'teşekkür' turuna çıktı. AKP'li Selçuk Özdağ, 301 madencinin katledildiği Eynez Maden Ocağı'nın gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasının ardından, 3-4 ay içinde yeniden açılacağını söyledi.

Yayınlanma: 06.11.2015 - 16:54
Abone Ol google-news

Manisa'da AKP'den milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen ve Murat Baybatur, Soma'daki seçmene teşekkür etmek için ziyaretler düzenledi.

Özdağ, 301 madencinin öldüğü facianın meydana geldiği Eynez ocağının 3-4 ay içinde emniyet tedbirlerinin alınmasında sonra açılacağını söyledi.

SOMA SEÇİM SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Manisa'da milletvekili sayısını 5'e çıkaran AKP'liler, Soma İlçesi'nde düzenledikleri ziyaretlerde kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

AKP'li milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, İsmail Bilen ve Murat Baybatur'a AKP'li Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti.

Soma'da şehir turu attıktan sonra AKP İlçe Lokali'nde konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Muhalefet bu seçimleri bizim kazanmamız için elinden geleni yaptı. Ne var ki oturmakla ve çene çalmakla seçim kazanılmaz. Bizler şimdiye kadar ne yaptıysak Türkiye ve vatandaşımız için yaptık. 13 yıllık süre içersinde yapamadıklarımızı şimdi tamamlayacağız. Bu seçimlerde HDP'ye de verdiğimiz 'İnsanları öldürmeyin' mesajını seçmen tekrarladı" dedi.

Selçuk Özdağ 13 Mayıs' ta maden faciasının olduğu Eynez ocağının da 3-4 ay içinde emniyet tedbirlerinin alınmasında sonra açılacağını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler