Yaşar Holding’in ‘Evet’çi patronundan Karşıyaka'ya sponsorluk tehdidi

Yaşar Holding’in yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar, referandumun ardından paylaştığı "Evet" mesajı nedeniyle Karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi.

Yayınlanma: 18.04.2017 - 23:20
Abone Ol google-news

Yaşar Holding’in yönetim kurulu başkanı Selim Yaşar, referandumun ardından paylaştığı "Evet" mesajı nedeniyle Karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi.

Karşıyaka basketbol takımına "Pınar" markasıyla sponsor olan holding, ilçenin referandumda yüzde 83.2 "hayır" oyu kullandığını gözden kaçırdı.

"EVET doğru karar veren Türk halkına şükranlar" paylaşımında bulunan Yaşar, Karşıyaka ilçesinin referandumda yüzde 83.2’yle "Hayır" dediğini hatırlatan yeşil-kırmızılı taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından bu mesajını sildi.

TARAFTARI SPONSORLUKLA TEHDİT ETTİ

Bir arkadaşının mesajını silmesini eleştirmesi üzerine,“Karşıyaka zarar görmesin diye silmiştim, 45 milyon borcu olduğu gibi biline” diye yazan Yaşar, bir başka takipçisinin, “Siz Karşıyaka’yı düşünmeyin, Yaşar Holding’i düşünün” mesajına ise, “En yüksek Hayır Karşıyaka’dan YH (Yaşar Holding) düşünüyorum ve Ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden gözden geçirmek gerekli” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler