Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'ye yönelik Sincar ve Karaçok dağlarında düzenlenen operasyonların devam edeceğinin sinyalini vererek "En önemli merkezlerini oralarda vurduk..." dedi.

Yayınlanma: 29.04.2017 - 12:12
Abone Ol google-news

<video:730394>

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'ye yönelik Sincar ve Karaçok dağlarında düzenlenen operasyonların devam edeceğinin sinyalini vererek "En önemli merkezlerini oralarda vurduk. Bu milletle oyun oynanmaz, herkes bunu görecek. Vakti, saati geldiğinde ne yapacağımızı biz iyi biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

İstanbul'da Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) toplantısında konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

DEAŞ terör örgütüyle bizden başka ciddi şekilde mücadele eden başka bir ülke yoktur. Kimse bana anlatmasın. Bakın şu anda sınırlarımızın ötesinde Cerablus'ta, Rai'de, El Bab'da 3 bini aşkın DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi.

Şimdi hedef Mümbiç. Ve diyoruz ki "ABD'nin başını çektiği koalisyon güçleriyle beraber biz Rakka operasyonunu yaparız" ama ABD'li dostlara da diyoruz ki "Gelin, yanınıza terör örgütü almayın". Bir terör örgütü, diğer terör örgütüyle temizlenmez.

FETÖ öyle bir virüs ki tamamen temizlenmesi gerekiyor. İnlerine gireceğiz demiştim, inlerine girdik ama bitmedi, in çok.

Terör örgütlerinin iyisi kötüsü olmaz. Bunların hepsi kötü. Elimizde belgeler var. Bugün burada da bahsediyorum. 16'sında Trump ile görüştüğümüzde hep belgeleri önlerine koyacağım.

Koskoca ABD, bu kadar koalisyon güçleri ve Türkiye...

El ele verelim, biz Rakka'yı DEAŞ'a mezar ederiz ya. Bunlar kendilerine kaçacak delik arar. Aynı şekilde Musul, buralarda da bu mücadeleyi sürdürelim. Bunları Irak'ta kendi hallerine bırakacak olursak, sürekli kurban vermeye devam ederiz.

İşte Tel Afer, işte Sincar. Baktık olmuyor, Sincar'a bir operasyon, öbür tarafa bir operasyon, yüzlerce teröristi orada hallettik. 

"Bir gece ansızın gelebiliriz"

Bölgede oynanan oyunu ifşa ettik. Hepimizin malumu olan bir takım güçler, terör örgütlerini feda edilecek piyonlar gibi kullanarak kendilerine yeni hareket alanları açmaya çalışıyorlar. Burada da bir kez daha ifade etmekte fayda görüyorum. Terör örgütleriyle mücadelemiz bizim için bir oyun değildir. Bir beka meselesidir. Avrupa'nın ABD'nin, Rusya'nın değil bizim canımız yanıyor.

Bu örgütlerin yıkmaya çalıştığı devlet bizim devletimiz. Bölmeye çalıştığı millet bizim milletimizdir. Terör örgütleriyle mücadele bizim için bir seçenek değil, mecburiyettir. Bugün bizi vuran terör, unutmasınlar yarın da onları vuracaktır.

Bugün işte seçimlerde yaşadık. Şu referandumda yaşadık. Avrupa'nın birçok ülkesinde bu teröristleri bizi bölmek için kullanmadılar mı? 

"Gücün yeterse öldürürsün "

Önce siz istediğimiz teröristleri verin. Kampanyalar yapıyorlar, kendi milletvekilleri dahi Almanya'da, Hollanda'da, Avusturya'da kampanyalara katılıyorlar.

İsviçre işte, gördünüz. Parlamentonun önünde dev bir bayrak, fakirin resmi. Şakağına da silahı dayamışlar, Erdoğan'ı öldürün.

Gücün yeterse öldürürsün o ayrı mesele. 

Artık halk oylamasını tartışmak gereksiz

Milli irade kendisini göstermiştir. Artık halk oylamasını tartışmak gereksizdir. Artık önümüzdeki seçimlere bakmamız gerekir. Avrupa Birliği ülkemize yönelik haksız üslubuna devam ediyor

Avrupada halk oylamasıyla ilgili sandık kurdurmazlamış. Yıllarca aynı şeyleri dediler. Mahkeme kapılarını boş verip bu seçimlere hazırlanmalarına tavsiye ediyom.

Önümüzdeki salı kurucusu olduğum partiye yine üye olacağım...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler