Akit sunucusu ile Sedat Peker'in 'Organize' hamaset gösterisi

Akit gazetesinin web tv sunucusu Ahmet Keser, sağ kolu Oğuz Bulut'un 15 yaşındaki bir erkek çocuğu istismar ederken suçüstü yakalanan Sedat Peker'e sahip çıktı... Haber yapan Cumhuriyet gazetesine hakaretler yağdırdı.

Yayınlanma: 25.08.2017 - 11:32
Abone Ol google-news

<video:810886>

Akit gazetesinin web tv sunucusu Ahmet Keser, sağ kolu Oğuz Bulut'un 15 yaşındaki bir erkek çocuğu istismar ederken suçüstü yakalandığıSedat Peker'e sahip çıktı.... Sunucu "Sedat Peker referandumda 'evet' dediği için saldırıya uğruyor. Oğuz Bulut'un tek arkadaşı Sedat Peker mi?" diye sorarak Cumhuriyet gazetesine hakaretler yağdırdı.Gazetemizi, öz yeğeniyle yakalandığı iddia edilen sunucu Murat Başoğlu haberini "referandum'da 'evet' demediği için görmezden gelmekle suçladı. Sedat Pekert de programdaki o bölümü sosyal medya hesabının başına sabitledi.

 İşte yandaş Akit'in web tv sunucusunun Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker'e sahip çıkıp, Cumhuriyet gazetesine hakaretler yağdırdığı o yayında söylediklerinin dökümü;

 "Sedat Peker'e referandumda 'evet' dediği için vuruyorsunuz"

 "Sedat Peker'in arkadaşı bilmem nerede yakalandı... Ya bu adamın bir tek arkadaşı Sedat Peker mi? Dert o değil... Odatv yapıyor bu haberi, Cumhuriyet gazetesi yapıyor bu adamı. Dün gördüm. Mesele Sedat Peker falan değil. Sedat Peker bu memlekette, benim durduğum yerde, sağ duyunun durduğu yerde şimdi duruyor ya, müslümanın durduğu yerde duruyor ya; senin derdin bu. Sedat Peker vatan, memleket için hani, şu referandum sürecinde 'evet' meselesinde yer aldı ya; vuruyorsunuz da vuruyorsunuz. Yavşakça vuruyorsunuz... Şerefsizce vuruyorsunuz.Bunu siz daha önce de yaptınız. Siz Furkan Vakfı'nda bir tane sapık yüzünden bütün müslümanlarfı sapıklıkla suçladınız."

 "Sunucunun ensest ilişkisini 'evet' demediği için görmezden geliyorsunuz, şerefsizsiniz,yavşaksınız"

 "Bu edep midir, bu terbiye midir! Bu insanlık mıdır, bu çağdaşlık mıdır? Ama başka meselelere gözünüz kapalı. Yazmıyorsunuz, çizmiyorsunuz. Arda Turan bir açıklama yaptığı zaman 'evet' dediği için yerlerde sürüyorsunuz. Mesele bu. Senden olmayanlara tahammül edemiyorsun. Adam değilsiniz. Tahammül edemiyorsun. Ama diğer taraftan Oda ya da Cumhuriyet gazetesi bir tane bunların tarafından olan bir sunucunun ensest ilişkisinden bihaber. Şimdi eğer biliyorsunuz değil mi. Bir sunucu, yeğeniyel teknede öpüşürken buna gözü kapalı bütün Cihangir Ortaköy. Allah korusun o kişi referandum da vatan memleket tarafında 'evet' diyen bir tarafta olsa ezmiştiniz. Oradan Ülkücülerden, müslümandan her gün. Şimdi hiç kimseden ses seda yok. Var mı ses seda?...Bu sizin yavşaklığınız ve şerefsizliğinizdir işte..."

Akit sunucusunun hakaret dolu konuşmasını Sedat Peker de sosyal medya hesabından paylaştı. Uzun süre sayfasının başına sabitledi.

 Organize hamaset rezaleti

 Akit Sunucusu Ahmet Keser'in "Sedat Peker'e vatan ve milletin yanında durduğu için, referandumda 'evet' dediği için vuruyorlar dediği haberlerde Organize Suç Örgütü Liderliğinden hükümlü Sedat Peker'in Oğuz Bulut'un suçüstü yakalanmasının ardındanyaptığı tutarsız haberlere yer verilmişti.

 İşte o haberlerin linkleri;

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü

Sedat Peker'den Oğuz Bulut açıklaması: Delikanlı alemi olarak üzgünüz çünkü bir kişi azaldık

Sedat Peker'den yeni Oğuz Bulut açıklaması: Engellemeye gayret edebilirdim

Sedat Peker'in "görüşmüyorum" dediği Oğuz Bulut 1 ay önce sol kolunda

Sedat Peker, Oğuz Bulut ile arkadaşlığını çocuk istismarı nedeniyle bitirmemiş

Murat Başoğlu haberleri

Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle ilişki yaşadığı haberlerin 'evet' demediği için görmezden gelindiği iddiasına gelince;

Sunucu Murat Başoğlu'Nun ağabeyinin kızı ile ilişki yaşadığı iddiasına ilişkin bütün fotoğraf ve gelişmeler gün gün Cumhuriyet.com.tr'de haber olarak yer bulmuştu.

İşte o haberlerin tarihlerinin de yer aldığı linkler;

Avukatı açıkladı: Öpüştüğü kadın Murat Başoğlu'nun yeğeni

Murat Başoğlu'nun öpüştüğü kadın öz yeğeni çıkmıştı: Şoka giren koca 4 milyon TL'lik dava açtı

Sunucu Murat Başoğlu'nun ilişki yaşadığı yeğeni ile ilgili çarpıcı iddia: İlişkileri 14-15 yaşındayken başlamış

Murat Başoğlu haberlere böyle savunmuştu :Yazdıkları kişi benim ağabeyimin kızı, böyle bir şey var mı!

Sunucu Murat Başoğlu'nun çalışanları isyan etti: Tükürüp, camımıza taş atıyorlar

Sunucu Murat Başoğlu 15 yıl hapis yatabilir

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler