"Özel okula gitmek zorunda kaldık" diyen Nilhan Osmanoğlu'nun hangi okulda nasıl okuduğu ortaya çıktı

'İkinci Abdülhamid’in 5'inci kuşaktan torunu' sıfatıyla AKP'nin düzenlediği etkinliklere katılan Nilhan Osmanoğlu, 'Devlet okulunda okumamızın imkanı bile yoktu. Oradaki hocaların psikolojik baskıları yüzünden özel okula gitmek zorunda kaldık' demişti. Osmanoğlu'nun Fethullah Gülen'in okullarında burslu okuduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 20.03.2018 - 09:36
Abone Ol google-news

AKP etkinliklerinde boy gösteren Nilhan Osmanoğlu, dün yaptığı açıklamayla bir kez daha gündem oldu. 

"Bugünleri gördüğümüz için Allah’a şükür diyoruz" diyen Osmanoğlu, "Devlet okulunda okumamızın imkanı bile yoktu. Oradaki hocaların psikolojik baskıları yüzünden özel okula gitmek zorunda kaldık. Osmanlı ailesi ile bir ilişkiniz mi var dediklerinde hayır dediğim çok zaman oldu, deşifre olmamak için. Çünkü büyük sıkıntılar yaşatıyorlardı. Şimdi yavaş yavaş Allah’a hamd olsun bugünleri de gördük inşallah daha güzellerini de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Osmanoğlu'nun bu açıklamaları sonrası FETÖ soruşturmaları sonrası firar eden Engin Sezen, sosyal medya üzerinden "Daha once yazdim mi bilmiyorum ama, bu kizcagiz benim ogrencimdi ve Ozel okulda (Fatih Koleji) bedava okudu:)" yazdı. 

Nilhan Osmanoğlu mağduriyetini anlattı: Özel okula gitmek zorunda kaldık

Osmanoğlu'nun kendi adına açtığı sitede, sadece üniversite bilgisi yer alıyor:

Osmanlı Hanedanı’nın hayattaki Sultanlarından biri olan Nilhan OSMANOĞLU Cennet Mekân Sultan II. Abdülhamid Han’ın 5. kuşak torunu aynı zamanda dünya genelinde yaşayan 13 Sultan’dan biridir. Uzun sürgün yılları sonrasında 1974 yılında Şam’dan İstanbul’a dönen Hanedan üyelerinden Orhan OSMANOĞLU’nun en büyük çocuğu olan Nilhan OSMANOĞLU, Hanedanın sürgününden sonra 1987 yılında vatan toprağı İstanbul’da doğan ilk Sultan’dır.

Nilhan Sultan Lefke Avrupa Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezuniyetinin ardından çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışmış akabinde kendi markasını kurmuştur. NİLHAN SULTAN markası adı altında " Sultandan" elektronik ticaret sitesinde geleneksel Selçuklu ve Osmanlı ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Sultan aynı zamanda babaannesi Kösem Sultan hakkında bilgilerini okuyucularıyla paylaştığı "Kadın Padişah Mahpeyker Kösem Sultan” adlı romanın yazarıdır.

İngilizce ve Arapça bilen Nilhan Sultan OSMANOĞLU’nun Hanzade isminde bir kızı ve Mehmed Vahdeddin isminde bir oğlu vardır.

Nilhan Osmanoğlu: BM'nin sesi çıkıyorsa Abdülhamid'in böldüğü pasta yüzünden

Nilhan Osmanoğlu hedef gösterdi... Gericiler sergi bastı

Son Osmanlı'nın son büyük dramı: "Dedelerime Türkiye'den kız vermemişler"

Vahdettin'in torunu: Ailemizin sonu Türk halkının kurtuluşu oldu

Abdülhamit'in torunu: Devletin çıkarlarının başladığı yerde basın özgürlüğü bitmiştir

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler