Garanti sonuç

24 Ağustos 2018 Cuma

Maça kötü başlayan ve kalesinde golü gören Beşiktaş’ın hemen akabinde eşitliği sağlaması çok önemliydi. Bu gol temsilcimizi kendine getirirken, Partizan’ı da demoralize etti.
Nitekim golden sonra daha rahat oynayan Siyah- Beyazlılar, bir deplasman takımı olarak rakip kalede aradığı fırsatları fazlasıyla buldu. Ancak bunları cömertçe harcadı.
Beşiktaş’ın bu sezon savunmada yaptığı hatalar dikkat çekiyor. Amatörce yedikleri gol dışında rakibe önemli fırsatlar da verdi. Bunda da en önemli etken takım savunmasının henüz oturmamış olması... Partizan ise savunmada yetersiz, hücumda etkili bir takım. Özellikle Pepe ve Medel ikilisi Zakaric ve Gomes’i durdurmakta çok zorlandı...
Hakemin Partizan’ın aşırı sertliğine göz yumması Beşiktaş’ın oyununu bozdu. Sırp temsilcisinin özellikle ikinci yarının başında kurduğu 15 dakikalık baskıda bu toleransın katkısı çoktu.
Siyah-Beyazlıların bu baskıyı kırması uzun sürmedi. 60. dakikadan sonra oyunu rölantiye aldı. Tempoyu düşürdü. Ayağa garanti pas yaptı. Oyunun kontrolünü eline aldı. Türkiye’ye avantajlı bir skorla dönmesini bildi. Hakemin, Ivanovic’in Quaresma’ya yaptığı kasıtlı harekete göz yumması komikti.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzonspor vurgun yedi 22 Haziran 2020

Günün Köşe Yazıları