Bir kötülük örgütü: Fetocular!

24 Temmuz 2016 Pazar

Dünyayı yöneten 400 uluslararası şirketin taşeronu Amerikan hükümeti yetkilileri, gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar: “Neymiş efendim bu darbe girişiminden haberleri yokmuş. Son anda öğrenmişler.” Bakın, siz büyük çoğunluğu sabahtan akşama bira içip maç seyreden, yüzde kırkı okuma yazma bilmeyen halkınızı kandırabilirsiniz. Kandırıyorsunuz da! CIA içindeki bir grubun öldürdüğü iki başkanınız var, halkınız Vietnam’da olup biteni Fransız Magnum grubunun fotoğraflarını görünce aydı.
Şimdi bize yalan söylemeyin. Fethullah Gülen örgütlenmesi, sizin Müslüman ülkelere bir çıkarmanızdır. Haftada sadece dört saat Türkçe eğitim verilen bu okullarda özellikle geri kalmış Müslüman ülkelerin başbakanlarının, elçilerinin çocukları okutulur. İlerde lazım olur diyerek! Eğitim dili İngilizcedir. Öte yandan bu örgütlenme büyük bir çıkarlar ağına sahiptir. Örgüt, bazı önemli kabul ettikleri insanları kendi saflarına çekebilmek için, para, güç ve şantaj gibi her zaman geçerli araçları kullanır. Kimseler küçümsemesin, bu örgüt inanılmaz birgizlilik içinde, sabırla, ağlarını örer. Örgütün içinde olanlar, nihai hedefe ulaşmak için her kalıba girebilirler. Saf olanlar ise bir gün bir halifenin gelip Müslümanları kurtaracağına inanır. Örgütün elemanları, iletişim araçlarını çok iyi kullanırlar. Bunun için eğitilirler. Ve yaşadıkları topraklardaki kendilerinden olmayan insanlara düşman gözüyle bakarlar.
Şimdi böyle bir örgütlenmenin CIA tarafından kontrol edilmediğini düşünmek, gerçekten dangalaklık olur. Amerika dünyayı yönettiğini sanabilir ama büyük bir zaafı var. Geçmişleri yüzyıllara dayanan toplulukları okumakta çok başarısızlar. Senaristleri önlerine konulan güncel verilerle, tıpkı bir macera filmi gibi olayları kurguluyorlar. Bu böyleyse şöyle olacak! Ama yanılıyorlar, tıpkı Vietnam savaşında Vietnam halkının gücünü, sabrını bilemedikleri gibi, Ortadoğu’da da hem kendilerinin hem de pek çok ülkenin canına okudular! Dünyanın görüp göreceği en vahşi, ölümcül IŞİD örgütünü başımıza bela ettiler. Ilımlı İslam projesi diye bir projeyi hayata geçirmeyi düşündünüz ama tıpkı hamilelik gibi İslamın ılımlısı olmaz. Ya vardır ya yoktur! Bu projeyi başarmak için de FETO örgütü aracılığıyla, NATO’nun en kuvvetli ordusu olan Türk ordusunu çökertmek istediniz. Bu satırların yazarı NATO’ya karşıdır ve ordunun siyasete karışmaması gerektiğini gençliğinden beri savunan biridir ama Türkiye topraklarında kuvvetli bir ordu olmasını ister! Çünkü biz Norveç değiliz ve çevremiz cehennem! Peki bu darbe girişimiyle neyi başarmayı umdunuz? Ergenekon ve Balyoz davalarıyla iyice zayıflamış olan ordu imajını iyice bitirdiniz. İnsanlar şaşkın, bu ne biçim ordu ki, kendi yurttaşlarına ateş açtı. Millet Meclisi’ni bombaladı. Ve bu nasıl korkutucu bir örgüt ki, yargıya, eğitime, tümüyle hâkim olmuş! Bunlar nasıl insanlar ki, kendilerini böyle ustalıkla gizlemişler. Şimdilerde herkes yan komşusunu merak ediyor acaba onlar Fethullah örgütünden mi? İnsanlar çocuklarını sorguya çekiyorlar, acaba herhangi bir örgüt üyesi çocuklarını ele geçirmeye çalışıyor mu?
Bu darbe girişimi bize gösterdi ki, bu ülkeyi hiçbir zaman sakin bırakmayacaklar! Solun kökünü kazımak için yapılan iki darbeyi asla unutmayın! Şimdide başka bir oyunun peşindeler. Ülke yeteri kadar perişan edilmişti ama bu onlara yetmiyor. Sayelerinde OHAL ilan edildi. Grevler yasak, insanlar sorgusuz sualsiz gözaltına alınabilir. Güneydoğu zaten bir OHAL yaşıyordu şimdi tüm yurt OHAL içinde!
Şimdi dünyayı yöneten 400 şirketin istediği her şey kanun adı altında yerine getirilecek. Getiriliyordu ama itirazlar vardı. Onlar önlendi. İncirlik Üssü hâlâ NATO’nun en güvenilir üssü. Sırası gelmişken NATO’nun en güvenilir üssünden yakıt ikmal uçakları kalkıyor ama NATO’nun ve CIA’nın bundan haberi yok! Şimdi herkes tedirgin, herkes ne olacağını konusunda kafa yoruyor. Binlerce öğretmen açığa alındı, eğitim kimlerle yürüyecek? Ordu kendini nasıl toparlayacak ve darbenin ağır ekonomik faturası bizim üstümüze yıkılacak. Fethullah Gülen ise asla Türkiye’ye gönderilmeyecek. Amerika bir numaralı piyonunu şimdilik harcamak istemiyor!



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Alay ettiler... 7 Nisan 2024

Günün Köşe Yazıları