Ali İsmet Ural

Deniz Barış

30 Ekim 2012 Salı

Etkisiz, isteksiz, bilinçsiz, amaçsız futbolun karşılığı Diarra oldu. Fenerbahçenin eksiklerinden iyi yararlandılar, sahadaki eksiklerden bir o kadar daha iyi yarar sağladılar. Bir Serdar, bir Bekir, iki Diarra oldu.

\n

Aykut Hocanın felsefesini Mehmet Özdilek uyguladı dün gece. Çok pas yaparak daha çok topla oynayarak F.Bahçeyi ilkyarıda bozup 35. dakikadan sonra da golleri bulunca istediğini alarak gitti soyunma odasına.

\n

Cristian kayıp, Gökhan bitik, Selçuk ve Caner bildiğimiz ikili, gerisi dağınık bir anlayış içinde sadece presle rakibi bozacaklarını sandılar. Oysa, bocalama süreci yaşıyor gibi görünürken savunmada Deniz ile hep F.Bahçeyi durdurdu Antalya. F.Bahçe bu kadar prese bir gol bulmak isterken kontrataklar yemeye başladı. Ne Baroni, ne Kuyt, ne Caner, ne de Krasic geriye yardıma gelmeyince Antalya daha cesurlaştı. 3 haftadır da kazanan ve Kadıköye haftada bir maç yaparak diri gelen bir takımdan bahsediyoruz. Durum böyle olunca ilkyarı şip-şak Diarra 2-0 oldu bile.

\n

F.Bahçe ikinci yarıya da ilk 15-20 dakikada olduğu gibi yine baskılı ama bu kez daha istekli başladı. Pardon, Sow isteyince arkadaşları da ona uymaya çalıştı. Kuytın da desteği ile Antalya kalesini yıpratarak başladılar ve Sow inatçı kişiliği ile golünü kendi pişirdi kendi yedi. Sonra bir de direği dövdü. Sonra! Doldur boşaltlar ile sonuç ararken böylesi görülmemiş bir diziliş Antalya golünü getirdi. Korner kullanıyorsunuz, herkes ceza sahasında, bir tek genç Salihi rakip 18 önünde bırakıyorsunuz. Dönen topa çocuk vurmak istedi ama topu alan Antalya, 3 kişi 70 metre bomboş gitti F.Bahçe kalesine. Gecenin başarılı ismi Deniz Barış ödülünü golle almış oldu. İşin özü ilkyarı neyse 2. yarı benzeri oldu. Yorgundu, eksikti anlamam. Ne dedi Aykut Hoca Sahaya 18 kişi çıkıyorsa takım tamam demektir. Yine ne dedi Aykut Hoca Şu kritik süreci ne kadar az kayıpla geçersek kârdır.Ne diyelim bu maçta hesap şaştı.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları