Hayri Güner

Hezimet

27 Kasım 2012 Salı

TRABZON - Trabzonsporun bu sezon Spor Toto Süper Ligdeki görüntüsü hiç de iç açıcı değil... Teknik direktör Şenol Güneşin uygulamaya çalıştığı sisteme bazı futbolcular uyum göstermekte zorlanıyor. Savunmanın bu kadar zor durumlara düştüğünü hiçbir maçta görmemiştik. Eskişehir mücadelesinde defans anlayışı sınıfta kaldı. Savunma adeta gollere davetiye çıkardı. Es-Eslerin mücadeleci oyun yapısına Bordo - Mavililer ilkyarıda çözüm üretemedi. Orta sahadaki dağınık görüntü de forvetin uyumsuzluğuyla birleşince Trabzonsporun direnci erken kırıldı. 26. dakikada Kamaranın golünde savunma kademeyi kaybetti. 29. dakikada Necatinin golünde ise Soner ve Bamba TV izler gibi pozisyonu seyretti.

\n

İkinci bölümde de değişen bir şey yoktu... Eskişehirspor futbolun nasıl oynanacağını Trabzonspora öğretti (!).. Bordo - Mavililerde orta saha yürümeyi tercih edince Eskişehirspor oyuna istediği gibi yön verdi. 65. dakikada Servetin savunmayı ipe dizer gibi geçip attığı gol teknik direktör Şenol Güneşi adeta çıldırttı. Es-Es eğer ofsayt tuzağına sık düşmese, gol noktalarında son hamleleri iyi yapabilse skor Trabzonspor açısından hezimet olabilirdi.

\n

Şenol Güneş şapkasını önüne koyup bir düşünmeli, Ben nerede hata yaptım diye... Futbolcularla Güneş arasındaki uyumsuzluk Eskişehirspor maçıyla doruğa çıktı.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzon’da skandal 18 Mart 2024

Günün Köşe Yazıları