Hayri Güner

Kayıp Haftası

10 Mart 2013 Pazar

TRABZON - F.Bahçe galibiyetinin ardından şampiyonlukta yeniden yarışın içine giren Beşiktaşta lider G.Sarayın puan kaybı Trabzonspor maçının önemini bir kat daha arttırdı. Trabzonspor ise sahasında Siyah - Beyazlıları yenerek istikrarsız görüntüsüne son vermek istiyordu. Son 10 maçta sadece 2 galibiyet alan Bordo - Mavililerde teknik direktör Tolunay Kafkas, iki önemli gol silahı Olcan ve Adriana ilk 11de şans verdi.

\n

Beşiktaşta maçın başlamasına dakikalar kala yaşanan kaleci değişikliği Siyah - Beyazlılar için sürpriz oldu. McGregorun el bileğindeki sakatlık nedeniyle mücadeleye Cenk Gönen kalede başladı. İki takımın da kontrollü futbolu 10. dakikadan itibaren yerini hızlı oyuna braktı. İlk tehlikeli pozisyonu Trabzonspor frikikten buldu. 7. dakikada Adriranın serbest atıştan şutu üstten auta gitti. Beşiktaş ise gollük atağını Holoskoyla yakaladı. Fernandesin 19. dakikada soldan kullandığı serbest vuruşta altı pas içindeki Holoskonun ayağına çarpan top çizgi üzerindeki kaleci Onurda kaldı. İlk yarıdaki görüntü buydu.

\n

İkinci bölümde Siyah - Beyazlılar Oğuzhanla Trabzon kalesinde etkili oldu. 56. dakikada orta alandan aldığı topla çalımlarla ceza sahasına giren Oğuzhana Mustafa Yumlu müdahale edince mutlak golü önledi. Temponun oldukça düştüğü dakikalarda iki ekip de çok top kaybetti. 81de Saparanın frikiki çerçeveyi bulmadı. Maç da başladığı gibi golsüz noktalandı.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzon’da skandal 18 Mart 2024

Günün Köşe Yazıları