Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic: Biz kocaman bir aileyiz

Fenerbahçe'nin basketbol koçu Zeljko Obradovic 5 yıldır ülkemizde ve çok büyük başarılara imza attı.

Yayınlanma: 17.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin basketbol koçu Zeljko Obradovic, 5 yıldır ülkemizde. Sarı-Lacivertliler bu hocayla çok büyük başarılara imza attı. Halen de atmaya devam ediyor. O, oyuncularına inanıyor, oyuncuları da ona. Bunun adına baba ve oğulları diyebiliriz. Sırp koç sayesinde Fenerbahçe’yi dünya tanıdı. Fenerbahçe’ye ünlü yıldızlar geliyor, bunun nedeni takımın başında Obradovic gibi mükemmel bir kariyerin olması. Obradovic’le çalışmak elbette büyük avantaj. Kulübün müzesi 4 yıl içinde kupalarla dolup taştı. F.Bahçe’nin almadığı kupa yok. Bu yıl hedefte her zaman olduğu gibi yine İspanya’nın Vitorya-Casteis kentinde yapılacak olan Final-Four’da en büyük kupayı kaldırmak var. 

‘Maçın önüne geçen durum’

Sarı-Lacivertliler THY Euroleague’de şu ana kadar 7 maç yaptılar, 6’sını kazandılar. Deplasmanda peş peşe kazanılan Baskonia ve Olympiakos maçlarının son dakikaları nefes kesti. Olympiakos’a karşı Fenerbahçe, Vesely’siz oynadı. Çek basketbolcunun bu deplasmana gitmeden önce çocuğu dünyaya gelmişti. Vesely, bu mücadelede oynamak için çok ısrar etti, fakat Obradovic kendisine, “Bazı özel durumlar vardır, maçın önüne geçer. Tıpkı şu an senin yaşadığın gibi. Bir çocuğun dünyaya geldi, bu güzel günün keyfini yaşa. Biz kocaman bir aileyiz” ifadeleriyle basketbolun her şey olmadığını, sporun içinde ailenin daha önemli bir yeri bulunduğuna dikkat çekti. İşte Obradovic farkı. Kaç kişi böyle düşünür acaba?

Vesely’ye armağan ettiler

Maçın ardından oyuncular sosyal medya aracılığı ile galibiyeti oğlu olduğu için İstanbul’da kalan Vesely’e armağan etti. Vesely de sosyal medya hesabından, “Harika takım, harika mücadele” diye yazdı. 

Çok uzun bir yol var

Başantrenör Zeljko Obradovic, Olympiakos karşısında elde edilen 73-72’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Sırp hoca, “Oyuncularım maçı kazanmak için ellerinden gelen isteği gösterdiler. Bizim için çok önemli bir galibiyet ama daha önümüzde çok uzun bir yol var” dedi.

Kaleci Volkan’dan görüntülü mesaj

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, FB TV’de Volkan Demirel’in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili yöneltilen soruya “Volkan hakkında fazla söylenecek bir şey yok” demişti. Comolli’nin bu açıklamasının ardından Volkan Demirel, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nden bireysel olarak antrenman yaptığı görüntüleri paylaştı ve “Çalışmaya devam” yazdı. Fenerbahçe U21 takımı, Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 5-0 kazandı. Teknik direktör Erwin Koeman, bu karşılaşmayı tribünden takip edip futbolcular hakkında not tuttu. Koeman’ın, güzel futbolunu 2 golle süsleyen Barış Alıcı’nın yanı sıra Mahsun Çapkan ve Yiğithan Güveli’nin performansını çok beğendiği kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon