Vesely: Burada inanılmaz keyif alıyorum

Jan Vesely, Sözcü Gazetesi'ne verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 24.03.2019 - 12:03
Vesely: Burada inanılmaz keyif alıyorum
Abone Ol google-news

Vesely'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"3 yıllık yeni bir kontrat imzaladım. En önemli sebeplerden bir tanesi oğlumun burada doğmuş olmasıydı. Biz burada çok rahatız, çok güzel bir hayatımız var. Baba olmak gerçekten de müthiş bir duygu."

"Pazartesi gittik hastaneye ve bir anda salı günü doğum oldu, maçımız da perşembe günüydü. Annenin ve bebeğin sağlığından emin olmak istedim ve takımla seyahat etmedim. Ama hocamıza da maç günü gelebileceğimi söyledim. O da 'Ailenle ol, yapman gerekeni yap' dedi"

"Bir gün NBA'den teklif gelirse tabii ki düşünürüm ama şu an için kesinlikle aklımda değil. Bütün konsantrasyonum Fenerbahçe Beko'ya, burada oynarken inanılmaz enerji alıyorum"

"Kariyerimi Avrupa'da bitirmek istersem burada bitiririm. Partizan taraftarları benden nefret edecek çünkü 10 yıl önce de orada bırakabileceğimi söylemiştim. Tepede bırakmak istiyorum. 40'lı yaşlarıma gelip ikinci üçüncü liglerde bırakmak istemiyorum."

Vesely'nin NBA'de oynayan basketbolculardan yaptığı ilk 5 ise şöyle: Curry, Kawhi Leonard, LeBron, Durant ve Anthony Davis

Kaynak: Sözcü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler