Anadolu Efes'ten bir galibiyet daha

Euroleague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, A Grubu'ndaki ikinci maçından da galip ayrılmayı başardı.

Yayınlanma: 24.10.2014 - 23:57
Abone Ol google-news

Euroleague A Grubu'nda ikinci maçına çıkan Anadolu Efes, Banco di Sardegna Sassari deplasmanında rakibini 82-75 yendi ve ikinci galibiyetini elde ederek liderliğini sürdürdü.

Maça iyi bir başlangıç yapan lacivert beyazlılar, Nenad Krstic, Lasme ve Doğuş Balbay'ın etkili oyunuyla ilk periyottan 16-24 galip ayrıldı.

Oyunun temposunu kontrolü altına alan Anadolu Efes, rakibiyle arasındaki farkı 2. periyot boyunca 7-8 sayı civarında tutmayı başardı ve devreye 47-40 önde girdi.

Özellikle orta mesafeli atışlarında büyük bir başarı oranı yakalayan Anadolu Efes, savunma ribauntlarında da rakibine ezici bir üstünlük kurunca farkın kapanmasına izin vermedi.

3. çeyrek de temsilcimiz lehine 63-56 sonuçlandı. Son periyoda daha saldırgan başlayan Banco di Sardegna Sassari, farkı kapatmak adına hamleler yaptıysa da, özellikle Krstic ve Lasme'nin etkili hücum performansı nedeniyle bu amacına ulaşamadı.

Maçın son dakikalarında farkı daha da arttıran Anadolu Efes, maçtan da 82-75 galip ayrılarak 2'de 2 yaptı ve liderliğini sürdürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler