NBA'de grev hazırlığı

NBA'de 3.lockout bu sene sonunda gerçekleşebilir. Oyuncular tarafından normal sezonun 82 maç olması ve playoff dönemi ile yaklaşık 100 maçı bulan mücadeleyi fazla bulan oyuncular, yeniden bir tepki göstermek üzere.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 11:05
Abone Ol google-news

Oyuncu sendikası başkanı Michele Roberts, Oyuncular komitesi sözcüsü Chris Paul ve LeBron James NBA yönetimi ile sürekli temas halinde. NBA'in geçtiğimiz sene göreve gelen başkanı Adam Silver geçen hafta yaptığı açıklamada " Önümüzdeki sene her şey değişecek. Planımız heyecanı yüksek tutmak ve oyuncularımızın istediklerini sağlamak, daha fazla dinlenme süresi bulacaklar " açıklamasını yaptı.

Amerika'nın Ulusal Şampiyonalara gerçek takımıyla çıkmaması Dünya Basketboluna olan ilgiyi düşürdüğü konuşulurken, oyuncular komitesi istedikleri şartların sağlandığı takdirde Ulusal Şampiyonalara da gidebileceği sözünü veriyor.

Sakatlıklarla mücadele eden Kobe Bryant'ta Lockout'ta destek verirken " Yoğun tempodan şikayet etmiyorum, ancak başarı içinde dinlenmekte önemli bir parça " açıklamasını yaptı. Lockout' destek veren NBA'in önde gelen isimleri ise şöyle; LeBron James, Chris Paul, Carmelo Anthony, Kevin Durant, Dwyane Wade " Lock Out tehlikesi ile de, Türkiye'ye çok daha ucuza gelen oyuncular var.                

• Jordan Farmar 2.5 Milyon Dolar'a oynarken şuan Darüşşafaka'da 450 Bin Dolar'a oynuyor.                           
• Sasha Vujacic 3.5 Milyon Dolar'a oynarken, Istanbul Belediye'de 300 Bin Dolar'a oynuyor.                           
• Andrew Goudelock 3 Milyon Dolar'a oynarken Fenerbahçe'de aldığı para 1 Milyon Dolar.                      
•  Jan Vesely NBA'de 2 Milyon Dolar kazanırken, Fenerbahçe'de 1.2 Milyon Dolar kazanıyor.                           
 • Carlos Arroyo uzun süredir Avrupa'da olmasına rağmen, NBA'de kazandığı paranın yarısını kazanıyor. Yıllık kazancı 1.5 Milyon Dolar.           •


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler