Samsung'da taşlar yerinden oynayabilir

2014 yılı içerisinde karlılık oranında düşüşler yaşayan Samsung ‘un yönetim koltuğunda oturanlarının yerleri sallanıyor mu?

Yayınlanma: 26.11.2014 - 10:09
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan raporlara göre Samsung’un özellikle mobil pazarda pay kaybı ve kar düşüklüğü öne çıkan noktalar arasında yer alıyor. Bu konulara şimdiye kadar sürekli değer kazanan firmanın 2014 yılında yerinde sayması hatta pazar payını az da olsa kaybetmesi yönetim katında değişiklikler olacağı söylentilerinin ortaya atılmasına neden oldu. Hali hazırda mobil işlerin başında olan J.K. Shin adı geçen ilk yöneticiler arasında yer alıyor. Samsung’a yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiler ışığında bunları dünyaya duyuran Wall Street Journal Koreli firmanın bu tarz bir çözüm ile yoluna devam edeceğini söylüyor.

J.K. Shin’in yerini alacak isim olarak da Samsung’un ev aletleri ve televizyonları başında bulunan B.K. Yoon’un ismi ortaya sürülmüş durumda. Son dönemde özellikle Çinli üreticiler Samsung’u mobil pazarda fazlasıyla zorlamaya başladı. Çin pazarının büyüklüğü Samsung’un da iştahını kabartmış durumda ve buna karşılık gecikmeden hamle yapmak istiyor. Bakalım bu söylentilerin ne kadarı doğru çıkacak. Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Samsung, Nvidia ’nın Yasaklanmasını İstedi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler