Twitter'dan bir yenilik daha

Dev sosyal ağ Twitter, son günlerde yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi.

Yayınlanma: 07.10.2015 - 15:55
Abone Ol google-news

Twitter, en son etkinlikleri kolayca takip etmenize yardımcı olan yeni işlevi Moments'ı duyurdu. Ancak Moments, öncelikle ABD'deki kullanıcılara sunulacağından herkes onu aynı anda kullanamayacak.

Moments, Twitter arayüzünde kendisini şimşek simgesiyle gösteriyor. Firmanın duyurusuna göre Moments, Twitter'ın iOS, Android ve web sürümlerinde kullanılabilecek. Takip edilebilen etkinliklere örnek olarak ise ABD'nin 2016'daki Başkanlık seçimleri. Moments, konuyla ilgili yeni bir haber geldiğinde şimşek simgesinin yanında mavi bir nokta beliriyor. Etkinlik bittiğinde artık onunla ilgili tweet'ler almıyorsunuz.

Chip.com.tr'de yer alan habere göre, içeriğinin büyük bölümü Twitter çalışanları tarafından seçilen Moments'ın Bleacher Report, Buzzfeed, Entertainment Weekly, Fox News, Getty Images, Mashable, MLB, NASA, New York Times, Vogue ve Washington Post gibi yayınlarla içerik anlaşması da bulunuyor. Buna ilave olarak Twitter, ABD dışında yaşayanların da Moments'ı tecrübe edebileceğini, Moment'ların aynı tweet'ler gibi her yerde paylaşılabildiğini söylüyor. Dolayısıyla herhangi bir tweet'te veya başka bir yerde Moment bağlantısı görmeniz halinde, ABD dışında da olsanız işlevi kullanabiliyorsunuz.

Moments, birkaç ay önce "Project Lightning" kod adıyla ortaya çıkmıştı ve Twitter'ın geçici CEO'su Jack Dorsey'in kalıcı olmasının hemen ardından kullanıma sunulmuş oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler