Microsoft’tan yeni dönemde konsol atağı

Microsoft, gelecek senenin sonunda yeni neslini piyasaya süreceği Xbox konsolu için bir açıklama yaptı. Şirket, her üç veya dört ayda bir konsola özel oyun çıkaracaklarını belirtti.

Yayınlanma: 30.11.2019 - 14:19
Abone Ol google-news

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, gelecek senenin sonunda yeni nesil oyun konsolu Xbox Scarlett’i piyasaya sürecek. Rakibi Sony’nin PlayStation 5’te vadettiği özelliklerden sonra buna nasıl karşılık vereceği merakla beklenen Microsoft, konosol için yeni bir pazarlama yolu konusunda açıklama yaptı. GamesRadar ile röportaj yapan Xbox Oyun Stüdyoları başkanı Matt Booty, şirketin her üç ayda bir yeni oyun çıkarmayı planladığını belirtti.

Matt Booty, her üç veya dört ayda bir Xbox konsoluna özel yeni bir oyun piyasaya sürebileceklerini ve bunu yaparken kaliteden ödün vermeyeceklerini açıkladı. Matt, “2020’ye girerken gayet iyi hissediyoruz. Her üç veya dört ayda bir yeni bir oyun piyasaya sürmek gibi bir hedefimiz var” açıklamalarında bulundu.

ÜÇÜNCÜ TARAF XBOX OYUNLARINDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Şirket içi politikalara odaklanmanın üçüncü taraf oyunlarda bir değişiklik yaratabileceği açıklamalarına Matt, “Bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Üçüncü taraf takımımızın liderliğini yapan Sarah Bond ve ekibi, üçüncü parti ortaklarımızla beraber gün içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yalnızca bizim tarafımızdan yapılacak oyunlar ve hedeflerimiz hakkında konuşmaktan gurur duyduğumuz için birinci taraf konuşmalarımızı fazla duymuş olabilirsiniz” açıklamasını yaptı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler