Bir aileden çete yaratmak

Britanya İmparatorluğu’nun “suçlularını” Avustralya’ya sürdüğü yıllar. 1800’lü yılların ortaları, Ned Kelly de kardeşleri ve annesiyle birlikte ceza almış babasının peşinden dünyanın bir ucuna gelmek zorunda kalmış.

Yayınlanma: 28.02.2020 - 02:00
Abone Ol google-news

İrlandalı aile, doğuştan düşmanlık hissettikleri İngilizlerin zulmünden burada da nasiplerini alıyorlar. 

Bir yandan da Küçük Ned (Edward), babasının annesine kötü davranmasından ve sorumsuzluğundan bıkmış. Annesi tarafından yeterince “erkek” olamayan babasının yerini alacağı öğüdüyle büyütülüyor. Hatta “adam olabilmesi” için annesi tarafından bir hayduta satılıyor. Hapse giriyor, çıkıyor ve dövüşerek hayatını sürdürüyor. 

Annesine öfkeyle geri dönse de ondan kopamıyor, toksik erkeklik bütün bünyesini sarmış vaziyette. İşlerin iyice sarpa sarıp annesinin de hapse girmesiyle “delilik” evresine geçen Ned, geri döndüğünde hiç anlaşamadığı kardeşlerini de alıp çetesini kuruyor. İnsanların en çok delilerden korktuğunu söyleyen kardeşini dinleyerek, kadın elbiseleri giyip polisleri öldürmeye, kaçırmaya başlıyorlar. Korkutuculukları tüm kıtaya yayılıyor. Amaçları artık annelerini kurtarmak...

Geniş ve kaliteli oyuncu kadrosu olan “Kelly Çetesi’nin Gerçek Hikâyesi”, şiddet sahnelerinde çetenin dehşetini yaşatıyor gerçekten de. Diğer yandan başrolümüz Ned’in içindeki saf ve iyi niyetli hali, geçirdiği değişimin nedenleriyle birlikte net bir şekilde ortaya koyuyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler