Cumhuriyet Pazar’da bu hafta

Cumhuriyet Pazar, yeniden yayımlanmaya başladığı sürede bir yılı geride bıraktı. Bu hafta da dolu dolu Cumhuriyet Pazar sizleri bekliyor.

Yayınlanma: 29.02.2020 - 14:59
Abone Ol google-news


Uzunca bir aradan sonra yeniden okurlarımızla buluşan Cumhuriyet Pazar’la koca bir yılı geride bıraktık. Pazar sohbetlerimize Deniz Çakır’la başlamıştık, bir yıl sonra yeniden buluştuk. Geçen bir yılın muhasebesini, yeni tiyatro oyununu, 8 Mart'a doğru kadın meselelerini konuştuk. Emrah Kolukısa söyleşisi... 

Bir zamanların efsane meyhane, restoran yazarı Bekri Çeşnici, birinici yıldönümümüz için geri döndü. Şairlerin, yazarların mekanı Bostancı'daki Hatay Restorant’ı kaleme aldı.

Erdal Atabek, üstün zekasıyla dikkatleri çeken Atakan’ı yazdı.

Figen Atalay, uzun yıllardır kodlama üzerine çalışan Prof. Dr. Selçuk Özdemir’le eğitimin evrimini, kodlamanın önemini, eğitim sistemindeki sorunları masaya yatırdı. Özdemir, “Öğretmen artık bilginin kralı ve kraliçesi değil” diyor.

Sibel Bahçetepe, Kelime Yayınları Yayın Yönetmeni Dr. Asya Çağlar ile çocuklar için kitap seçmenin inceliklerini konuştu.

Mazlum Çimen’in kapısını, şarkılarının 18 farklı müzisyen tarafından seslendirildiği “Benim İçin Söylenenler” albümü vesiylesiyle çaldık. Unkapanı’nda bulduk usta ismi, renkli hayaletlerin dolaştığı mekana iki yıl önce taşınmış...

Gamze Akdemir, sinemamızın küçük dev kadını Adile Naşit’in hikayesini yazdı.

Mustafa K. Erdemol’dan Londra tüyoları

Enver Aysever’den Oktay Akbal’ın daktilosu

Sedef Erken: Kum torbaları

Alper İzbul:Korona'nın düşündürdükleri

Deniz Yavaşoğulları: Pati Günlükleri

Merve Saatçi: Ne az ne çok yumurta

Haftanın sanat ajandası...

Cumhuriyet Pazar bu hafta da dopdolu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler