Tunç Soyer'in en büyük vaatlerindendi... 'Masal Evi' açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçim sürecindeki en önemli vaatlerinden birini hayata geçirdi. Çocukların sosyal gelişmeleri için uygun koşulları sağlamak, annelere mesleki eğitim ve beceri kazandırmak için kurulan “Masal Evi” projesi Konak Toros’ta açıldı.

Yayınlanma: 23.08.2019 - 17:44
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal projelerinden biri daha hayata geçti. Çocukların sosyal gelişmeleri için uygun koşulları sağlamak, annelere mesleki eğitim ve beceri kazandırmak için kurulan Masal Evi bugün törenle açıldı.

Eğitim ve istihdam

İzmir’in her yerine yayılması planlanan Masal Evi’nin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çocuklar sosyal etkinliklerden faydalanırken, annelerimiz de aile ekonomisine katkı koyabilecek, iş, hizmet üretebilecek böylece masal evleri hem eğitim hem de istihdama katkı işlevi görecek” dedi. Başkan Soyer, “Bu evleri İzmir’in her yerine yayacağız. Bu şehre belediye olarak her ne yaparsak yapalım, en önemli iş çocuklara yatırım yapmak. Kalıcı olan çocuklarımıza yapacağımız yatırım. Aynı zamanda atalarımıza olan saygının da bir ifadesi. Bizim için gözlerini kırpmadan canlarını veren atalarımızın kutsal mirasına ancak çocuklarımıza sahip çıkarak saygı gösterebiliriz” diye konuştu. Başkan Soyer, eşi Neptün Soyer ile birlikte açılış konuşmasından sonra binayı gezdi ve çocuklarla sohbet etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler